Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali a renunțat la palatul său din capitală. Ce se va întâmpla cu averea patronului FCSB

Gigi Becali a renunțat la palatul său din capitală. Ce se va întâmpla cu averea patronului FCSB

Gigi Becali a ajuns într-un punct al vieții în care vrea să se concentreze pe liniștea sufletească și relația sa cu divinitatea. Cu acest scop în minte, a renunțat la locuința sa impunătoare din capitală, precum și la afacerile mai mici pe care le are.

De-a lungul vieții sale, Gigi Becali s-a afirmat în calitate de om de afaceri de succes. I-a avut drept exemplu în viață pe tatăl și pe bunicul său, care au reușit să devină din simpli ciobani persoane cu o situație financiară foarte bună. Când a ajuns la vârsta maturității, a preluat afacerile familiei, iar viața sa a fost marcată de numeroase reușite pe plan profesional.

Ceea ce-l diferențiază pe patronul FCSB de restul lumii în care activează este credința sa deosebită. În ultimii ani s-a apropiat tot mai mult de divinitate, iar acum a luat o decizie importantă în ceea ce privește averea sa impresionantă.

Gigi Becali a renunțat la palatul său din capitală. Ce se va întâmpla cu averea patronului FCSB

Gigi Becali a renunțat la palatul său din capitală, pe care l-a lăsat fiicelor sale. Intenționează să renunțe și la restul afacerilor sale, deoarece a realizat că banii și succesul în afaceri nu sunt ceea ce-l satisfac cu adevărat. În perioada ce urmează se va concentra pe relația sa cu divinitatea și calea duhovnicească, spre care are o chemare foarte puternică.

Astfel, afaceristul va păstra doar clubul FCSB și compania Arcom, în timp ce la restul afacerilor mai mici va renunța.

„Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte. O să ziceți „Bă, ăsta e nebun!”. Da, dar e mama înțelepciunii, Eu în fiecare zi numai mă gândesc la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac. Păi dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății. Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că că el vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii.”, a declarat acesta la realitatea TV.

Ce se va întâmpla cu FCSB

Cât despre activitatea sa din fotbal, patronul FCSB s-a declarat dezamăgit de rezultatele acestui sezon. Astfel, dacă situația va continua în aceeași direcție, Gigi Becali a mărturisit că nu va mai investii banii familiei sale în această direcție.

Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo eu vreau la Christos să am mintea.”, a declarat afaceristul, Gigi Becali.

„Eu dacă nu pot să fac faţă în cupele europene mă las de fotbal! Eu nu vreau să bag banii familiei în cupele europene, că nu sunt idiot. Luaţi voi, mă, banii şi jucaţi-vă! […]Eu bani nu mai risc deloc!”, a declarat acesta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: