Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali, decizie radicală! De ce și-a scos televizorul din casă

Gigi Becali, decizie radicală! De ce și-a scos televizorul din casă

gigi becali, televizor, fcsb,

Gigi Becali vrea să-și ferească familia de orice tentație. Așa că a decis să scoată televizorul din bucătărie. „Nu mai vreau și nu mai suport și gata. Duhul lumii, adică al televizoarelor”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali declara în urmă cu mai multă vreme că nu se mai uită aproape deloc la televizor. Urmărește doar o emisiune de sport. Latifundiarul spunea că se enervează când familia sa se uită la televizor în timpul mesei. Așa că a luat o decizie radicală. A decis să scoată televizorul din bucătărie, astfel membrii familiei lui sunt liniștiți în timpul mesei și nimeni nu mai poate urmări știrile care pe el îl obosesc, îl neliniștesc sau îl determină să facă păcate.

„L-am scos de tot din casă. am prins mai mare putere, oboseala ți-o dă altul. Nu mai vreau și nu mai suport și gata. Duhul lumii, adică al televizoarelor. Dacă vorbesc, fac păcate. Sunt vreo 6 păcate, de ce să le fac? Mai bine tac și nu mai fac păcate. Am făcut bine, dar multe păcate când am vorbit. La televizor nu mă uit, nici nu știu despre ce e vorba. La televizor mă uit la meci și în pauză închid și gata. Nu mai vreau păcate, nu mai vreau lume. E duhul lumii care duce la slavă deșartă, a mai spus latifundiarul din Pipera”, a declarat Becali la Antena Stars.

La ce post se uită Gigi Becali

Latifundiarul a declarat că se uită doar la un post Tv, dedicat sportului, Digi Sport. Urmărește emisiuni dar și meciuri de fotbal, mai ales ale echipei sale. Sâmbătă, omul de afaceri clar va sta cu ochii pe televizor. Va avea loc meciul dintre FCSB 2 și echipa cu care Becali se luptă de ani buni, CSA Steaua, în etapa a 11-a a seriei a patra din Liga 3. Meciul ar putea fi decisiv pentru promovarea în Liga 2. CSA Steaua este liderul seriei a patra din Liga 3, cu 26 de puncte acumulate în 10 etape, două avans față de FCSB 2. Antrenorul militarilor a declarat la conferința de presă că cele două echipe nu ar trebui să se întâlnească nici măcar la baraj, având în vedere conflictul juridic dintre cele două cluburi.

”Iar se plânge Oprița? Păi, băi, nenea Oprița, unde voiai tu să o trimită FRF pe FCSB 2? În seriile de prin Moldova? Voi câte mai vreți? Vreți stadionul Ghencea doar pentru voi, vreți să promovați fără să fi dat peste noi, ce mai vreți voi?
Nu vreți și jucători de la noi? Salarii de barosani pe banii statutului aveți, iar alții se chinuie de prin Liga 4 pe banii lor. Jucați, tată, pe teren, și dacă sunteți buni, promovați. Dacă nu, atunci băgați încă o fisă de la anul. FRF tot v-a păsuit, ce să vă mai facă acum? Multe din Ghencea sunt făcute pe banii mei, dacă nu eram eu, se alegea praful”, a declarat Gigi Becali, pentru Prosport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: