Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali, despre scandalul legat de protocolul MAI-BOR: „Iohannis să-şi vadă de treaba lui”

Gigi Becali, despre scandalul legat de protocolul MAI-BOR: „Iohannis să-şi vadă de treaba lui”

gigi becali

Gigi Becali, patron al clubului de fotbal FCSB, a devenit, în urmă cu mai mulți ani, un mare credincios și filantrop. Afaceristul este și un cunoscut susţinător al Bisericii Ortodoxe Române.

Latifundiarul din Pipera nu a putut rămâne indiferent cu privire la protocolul încheiat între Ministerul Afacerilor Interne și Patriarhia România care stabilia clar cum urma să se împartă Lumina Învierii. Gigi Becali critică intervenția președintelui Klaus Iohannis, prin care solicită anularea protocolului.

„Dacă Vela așa a zis, preşedintele să-și vadă de treaba lui, el a dat ordonanța, să fie sănătos, dar guvernul administrează țara. Să nu ne îndemne nimeni pe noi să stam acasă și nimic, că pe noi ortodocșii ne îndeamnă Iisus. Îl felicit pe Vela și să fie tare și chiar dacă îl dă afară, o să-i ajute Dumnezeu și o să gasescă o slujbă de 1000 de ori mai tare. Eu sunt voluntar, eu dau lumina, eu iau lumina de la aeroport și mă duc la biserici și duc lumina.

Merg eu cu un preot, cu mașina. La noi la ortodocși virusul ăsta nu are nicio putere, că noi suntem apărați de Sfântul Botez. Eu am respectat până acum ce a zis președintele, că dacă nu ascultam, înseamnă că nu-l ascultam pe Dumnezeu, că El ne dă conducătorii. Eu am respect pentru președinte, e cuminte, nu face dosare penale, dar să ne lase în noaptea asta. Niciodată nu o să spun să nu respectăm ce zic autoritățile, dar să respectăm și ce a spus Vela, dacă e ministru, dacă nu e nimic.”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Președintele cere anularea protocolului MAI-BOR

Președintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, premierului și ministrului de Interne revenirea asupra acordului dintre MAI și Biserica Ortodoxă. Șeful statului susține că, deși intențiile sunt bune, „nu s-a înțeles foarte bine ce se dorește acolo”. Iohannis le-a transmis românilor că nu este cazul să se relaxeze. „Stați acasă, altfel, după sărbători, vom avea înmormântări!”, a fost mesajul președinteului.

La rândul său, ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că atât președintele cât și premierul au fost de acord cu protocolul semnat cu Biserica Ortodoxă Română care stabilește modul în care oamenii vor primi lumină în noaptea de Înviere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: