Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali e gata să-l dea pe Gnohere! Ce ofertă ar fi primit

Gigi Becali e gata să-l dea pe Gnohere! Ce ofertă ar fi primit

Gigi Becali e gata să-l dea pe Gnohere

Gigi Becali e gata să-l dea pe Gnohere. Deşi anunţase că nu vrea să-l vândă, latifundiarul se pare că s-ar fi răzgândit. O echipă ar fi dispusă să dea un milion de euro pentru francez.

Harlem Gnohere ar putea să o părăsească pe FCSB, în această iarnă. Gigi Becali s-a răzgândit şi ar vrea să-l dea pe francez, dacă va primi o sumă frumoasă. Se pare că, Levski Sofia ar fi interesată să-l transfere pe fotbalistul de 31 de ani. Potrivit Fakti.bg, bulgarii ar putea plăti aproximativ un milion de euro, în schimbul lui Harlem Gnohere. Francezul a mai fost dorit de Levski Sofia şi în urmă cu doi ani, dar atunci a decis să joace pentru FCSB. Mai există oferte şi de la cluburi din Orientul Mijlociu, dar fotbalistul a spus că preferă să rămână în Europa. Dacă cele două cluburi ajung la un acord, cei de la Levski Sofia ar dori să perfecteze transferul cât mai repede, pentru ca „Bizonul” să facă pregătirea de iarnă alături de bulgari.

Gnohere are 169 de meciuri în Liga I

Francezul a jucat în Liga I, 169 de meciuri. Pentru Dinamo a evoluat în 59 de meciuri şi a marcat 24 de goluri. La FCSB a jucat 110 meciuri şi a înscris 51 de goluri. În acest moment este al treilea marcator străin din Liga I, după Wesley şi Eric, fiecare cu câte 64 de goluri.
Cota de piaţă a lui Harlem Gnohere, conform site-ului Transfermarket, este de 2 milioane de euro. De-a lungul timpului a mai jucat la Virton, Charleroi, Westerlo, Mouscron, Mons (toate din Belgia). Gnohere a mai fost dorit de Levski Sofia şi în această vară, dar pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali li s-au părut exagerate.

Citeşte şi: Următoarea destinaţie a lui Gabi Tamaş! Incredibil! Unde ar putea ajunge!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: