Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali îl ameninţă pe George Simion: „Nu mai mănâncă brânză la nuntă”. Ce a stârnit RÂCĂ între cei doi

Gigi Becali îl ameninţă pe George Simion: „Nu mai mănâncă brânză la nuntă”. Ce a stârnit RÂCĂ între cei doi

Gigi Becali (64 de ani) este la pas distanţă să-și retragă darul de nuntă pentru George Simion: 2.000 kg de brânză. Liderul AUR se va căsători pe 27 august, iar patronul FCSB i-a promis un cadou de nuntă special.

Latifundiarul din Pipera este însă la un pas să-și retragă darul când a auzit că politicianul a susținut în trecut că „Steaua a murit în momentul în care a luat-o Becali”.

Simion a spus că Steaua a murit când a luat-o Becali

„Steaua a murit în momentul în care a luat-o Becali” – au fost cuvintele lui George Simion, pe care omul de afaceri abia acum le-a aflat. Din cauza asta, Gigi Becali nu prea ar mai fi vrut să-i trimită brânza lui Simion la nuntă.

Așa a zis, că nu mai e Steaua? Când a zis asta? Trimite-mi, tată, că nu vreau pe vorbe și răutăți și la revedere brânza. Îl anunț din timp, de fapt nici nu-l anunț dacă a zis așa. Nu mai mănâncă brânză la nuntă. Depinde când a declarat. Dacă a făcut declarația când nu mă cunoștea asta era, nu era niciun fel de problemă.

În 2020, el nu mă cunoștea pe mine. A răma că brânza. Dacă o făcea acum era clar că era lipsă de caracter. M-ar fi deranjat să spună asta, pentru că e prietenul meu și când un prieten spune asta….

Vreau să văd dacă eu îl cunoșteam atunci. Aici nu mai e vorba că a zis că nu a zis, dă-o încolo de brânză.

Aici e chestiune de prietenia mea cu el. Dacă a făcut așa ceva, înseamnă că e fals. Înseamnă că nu mai am încredere în el. De aia am zis că-i fac cadou brânza la nunta, că îmi e drag ca om, ca politician.

Cu alte cuvinte, nu are nimic cu FCSB sau Steaua. El are ceva împotriva mea ca om. O să am o discuție cu el, să văd ce explicație dă. Dacă are o scuză, continui prietenia cu el, dacă nu, termin prietenia cu el. Nu mă mai interesează. Brânza, dă-o încolo, e cadou.

Mi-a zis că a fost cu Peluza Sud, că era mai tânar. Dacă nu are o scuză, nu am nicio treabă. Mai ales că nu e o prietenie curată”, a spus Gigi Becali la postul Pro Arena.

Patronul FCSB a revenit asupra declarațiilor și a spus că îi va lăsa brânza așa cum i-a promis-o, însă va rupe prietenia cu acesta dacă nu își va cere scuze.

Simion îşi face nunta din donaţii

Invitaţii care doresc să participe la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu trebuie să poarte la mâna o brățară specială, precum cele de la festivalurile de muzică. Doar în acest fel vor avea acces la marele eveniment.

Liderul AUR a dorit ca toți simpatizanții săi să îi poată fi alături în cea mai importantă zi din viața sa, așă că oricine dorește să meargă la nunta lui este bine venit.

Astfel că, George Simion a decis să pună la dispoziția oamenilor, care nu au cu ce să ajungă la nunta lui, autocare pentru a putea ajunge în siguranță la destinație.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: