Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali îl vrea pe Budescu! Astra i-a dat răspunsul!

Gigi Becali îl vrea pe Budescu! Astra i-a dat răspunsul!

Gigi Becali îl vrea pe Budescu

Gigi Becali îl vrea pe Budescu. Finanțatorul echipei FCSB a declarat că vrea să transfere cât mai repede un atacant, pentru că Hora și Gnohehe nu sunt pe placul lui.

Ultimele evoluții bune ale lui Constantin Budescu, l-au făcut pe Gigi Becali să declare că îl dorește pe atacant cât mai repede.

„Atacant ce îmi place mie… E bun Gnohere, dar atacant care îmi place mie nu am. Echipa asta, FCSB, nu mai poate fi învinsă, e maşină de fotbal, dar atacant nu are şi are nevoie de un atacant. Îl are pe Gnogere, să mă ierte, că e bun, îmi place de el, dar vreau altceva. Dacă o să am ofertă pentru el, îl dau. Dacă nu, fără Gnohere ce să fac? Cu cine? Cu Hora? Eu vreau un jucător pe care îl ştiţi şi care este în România , cu care vreau eu să joc vârf, că el nu joacă vârf. E şi la echipa naţională acum. Dar eu vreau să fie vârf. O să jucăm noi cu ei (n.r. – Astra) şi după aceea vă spun, să vedem dacă pot să îl iau.
A mai fost pe la noi, a mai jucat la noi şi vreau să joace vârf. Am luat şi bani pe el, două milioane jumătate. Singurul atacat care îmi place e Omrani, dar nu pot să-l iau. El (n.r. – Budescu) nu munceşte, nu aleargă şi mă enervez. Budescu la noi numai vârf poate să joace, altceva nu are loc”, a spus Becali, la ProX.

Reacția celor de la Astra nu a întârziat să apară. Se pare că dorința lui Gigi Becali i-a amuzat pe giurgiuveni.

”Orice jucător este de vânzare, dar mă așteptam sincer să apară înaintea meciului cu FCSB că vor să-l transfere pe Valentin Gheorghe, pe Gabi Tamaș, nu pe Budescu. Nu cred că se pune problema ca Budescu să ajungă la FCSB. Dacă voia FCSB, ajungea înainte să vină la Astra”, a declarat Coman, la Pro X.

De ce a ales Budescu, Astra

Nu este prima data când Becali spune că îl vrea pe Constantin Budescu. Înainte de sosirea atacantului la Astra, latifundiarul și-a exprimat dorința de a-l transfera. Jucătorul a preferat să semneze însă cu giurgiuvenii. Atacantul a jucat pentru FCSB în sezonul 2017-2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: