Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali nici nu se gândește să-i întindă o mână de ajutor lui Irinel Columbeanu. I-a transmis un mesaj dur: „Să îl ajute femeile, Monica şi Romaniţa! Ce, eu nu puteam să-mi iau yacht?”

Gigi Becali nici nu se gândește să-i întindă o mână de ajutor lui Irinel Columbeanu. I-a transmis un mesaj dur: „Să îl ajute femeile, Monica şi Romaniţa! Ce, eu nu puteam să-mi iau yacht?”

irinel si gigi

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns într-o situație foarte neplăcută. Fără un cont de economii și fără membrii familiei aproape, Irinel se confruntă cu probleme de sănătate și a fost nevoit să se interneze la azilul în care tatăl său și-a trăit ultimii ani din viață. Fostul om de afaceri nu va primi ajutor din partea finanțatorului FCSB, Gigi Becali, așa cum se zvonea în spațiul public.

Gigi Becali nu-l va ajuta pe Irinel Columbeanu să-și plătească azilul

Irinel Columbeanu a ajuns la azil, cu un început de Alzheimer și aflându-se în imposibilitatea de a plăti suma necesară pentru a locui acolo fără griji. Monica Columbeanu nu i-a telefonat, iar Mr.Pink nu i-a făcut oferta de a se muta în Statele Unite ale Americii, așa cum s-a zvonit. De altfel, nici Gigi Becali nu este dispus să suporte cheltuielile necesare îngrijirii lui Gigi Becali, așa cum a făcut-o în cazul celebrei Zina Dumitrescu.

Patonul FCSB a dezvăluit că nu-l va ajuta pe Irinel Columbeanu și a explicat, pe larg, de ce a luat această decizie. Conform lui Gigi Becali, Irinel Columbeanu a dus o viață marcată de desfrâu, așadar nu merită compasiune și înțelegere. Mai mult decât atât, Gigi Becali susține că femeile care i-au măcinat averea lui Irinel sunt cele care ar trebui să-i întindă o mână de ajutor în momentele de criză în care acesta se află.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica și fata lui îl vor ajuta (n.r. – Monica Gabor şi Irina, fosta soţie şi, respectiv, fiica lor). Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Gigi Becali, mesaj tranșant pentru Irinel Columbeanu

Gigi Becali este de părere că fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu îl pot ajuta să se pună pe picioare și pot contribui financiar pentru ca acesta să aibă un trai liniștit la azil. Patronul FCSB este de părere că Irinel a cheltuit în mod nechibzuit și nu s-a gândit deloc la ziua de mâine și la ce are aceasta să-i aducă.

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. – Romanţia Iovan, o fostă iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a concluzionat Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: