Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali nu o iartă pe Anamaria Prodan! Ce i-a făcut patronul FCSB?

Gigi Becali nu o iartă pe Anamaria Prodan! Ce i-a făcut patronul FCSB?

Gigi Becali nu o iartă pe Anamaria Prodan! Ce i-a făcut patronul FCSB?

Gigi Becali continuă războiul cu Anamaria Prodan și o atacă în scandalul cauzat de transferul lui Dennis Man la clubul Parma. Ce i-a făcut patronul FCSB? 

Gigi Becali nu o iartă pe Anamaria Prodan

Gigi Becali nu poate să o ierte pe Anamaria Prodan după ce aceasta l-a făcut de râs, zilele trecute, în declarațiile date în presă, în cazul transferului lui Dennis Man la Parma. Patronul i-a dat o lovitură dură celebrei impresare de fotbal. Latifundiarul din Pipera i-a convins pe jucătorii de la FCSB să rupă contractele și contactele cu aceasta.

Gigi Becali nu o iartă pe Anamaria Prodan! Pentru că este un răzbunător, Gigi Becali s-a gândit să o lovească pe Anamaria Prodan acolo unde o interesează și anume în afaceri. Astfel că, latifundiarul din Pipera le-a interzis jucătorilor de la FCSB orice contract cu Anamaria Prodan. De altfel, patronul FCSB a recunoscut că este precum un ”dictator” la club, fiindcă așa vrea el să fie.

”Anamaria Prodan a avut contacte cu jucătorii FCSB până ieri! De astăzi nu mai are! Eu am dat directivă, gata! După jignirile de ieri, ne facem de râs! Ea m-a jignit pe mine! Eu comand, ei execută! Eu sunt Becali, așa se face la mine, se știe! La FCSB: Faci Ce Spune Becali! Dacă ea e certată cu mine, ce să mai caute oameni de-ai ei la mine în casă? Eu sunt dictator! Le-am zis și ei execută”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Câți fotbaliști de la FCSB au avut contracte cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este impresara câtorva jucători de la FCSB, printre care Darius Olaru, Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Lucian Filip și Andrei Vlad. Acum, acești fotbaliștii sunt obligați să rupă contractul cu aceasta, dacă vor să păstreze o relație decentă cu patronul FCS, Gigi Becali.

Gigi Becali nu o iartă pe Anamaria Prodan! Scandalul a început când, zilele trecute, Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Gigi Becali și pe vărul său, Giovanni Becali, pe care i-a numit șobolănei, dubioși și murdari, printre multe altele.

”Acești indivizi dubioși și murdari de tot ce e urât pe pământ Gigi și Giovanni dacă trăiam într-o societate normala nu existau. Nimeni nu îi băga în seamă! Transferul lui Man la Parma este al meu 100%. Și sunt mândra de tot de partenerii mei de Parma! Că există așa specimene în România s-au mirat și cei de la Parma. Dar când ai așa un patron-circ în România nu ai ce să faci. Au sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus. Eu nu mă milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 mililioane plus 2 milioane bonusuri. Ei amândoi au scos 11 în rate cu bonusuri care nu se pot atinge în 4 ani, acești negociatori mari”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: