Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali se retrage din viața publică și pleacă din România: „Nu o să mă mai găsiți! Plec în peșteri”

Gigi Becali se retrage din viața publică și pleacă din România: „Nu o să mă mai găsiți! Plec în peșteri”

Gigi Becali se retrage din viața publică și pleacă din România: „Nu o să mă mai găsiți! Plec în peșteri"

Luni, 11 martie, Gigi Becali a surprins opinia publică cu o declarație care a pus punctul pe „i” în ceea ce privește viața sa publică. În fața reporterilor, celebrul om de afaceri a anunțat că se retrage oficial din activitatea publică și pregătește plecarea sa din România într-un viitor apropiat.

Gigi Becali se retrage oficial din viața publică și pleacă din România

Decizia lui Gigi Becali vine la doar câteva ore după derby-ul Rapid – FCSB, meci în care echipa sa a suferit o înfrângere usturătoare cu scorul de 4-0. Cu toate acestea, magnatul nu a legat retragerea sa de la conducerea FCSB-ului sau de rezultatul meciului, ci mai degrabă de o schimbare personală profundă.

Gigi Becali: „Nu o să mă mai găsiți! Plec în peșteri”

În cadrul interviului acordat reporterilor, Gigi Becali și-a anunțat intenția de a se retrage temporar din viața publică, subliniind că va acorda o atenție sporită credinței sale. Cu un aer solemn, a transmis că va părăsi România, îndreptându-se, cel mai probabil, spre Muntele Athos, loc de rugăciune și post.

„Acum nu o să mă mai găsiți, vine postul, nu mă mai găsiți, o săptămână, voi fi în munți, prin peșteri. Nu o să mai vorbesc eu.

Dacă vrea Dumneazeu să fim campioni, foarte bine, Patru puncte e imens în situația asta. Dacă o să luăm campionatul, și eu cred că da, dar Dumneazeu mi-a arătat asta. Până atunci nu o să mai declar nimic. Vreau să îmi văd de treaba mea că nu câștig nimic, că îmi pierd sufletul. Mă dau mare, degeaba, mândrie”, a declarat Gigi Becali, în fața reporterilor.

Plecatul la Muntele Athos nu este o noutate pentru Gigi Becali. Omul de afaceri a făcut acest gest în repetate rânduri, mai ales în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale. Acest obicei reprezintă pentru el un moment de reflecție și de întărire spirituală.

În anul 2022, după o vizită la Muntele Athos și după perioada de post, Gigi Becali declara: „Aveam 82 de kilograme și acum am 76. Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot. Altceva nu mănânc! Nu pot nici vinete, nici ardei. E foarte bine așa! Postul este sănătatea trupului. Grăsimea, mâncarea îngreunează trupul, nu e bine”.

Astfel, decizia lui Gigi Becali de a se retrage din viața publică și de a se concentra pe aspectele spirituale și personale este un pas surprinzător, dar profund. Cu toate că poate părea o schimbare radicală, este în concordanță cu tradițiile și valorile pe care omul de afaceri le-a promovat de-a lungul timpului.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: