Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali şi personajul misterios cu barbă pe care l-a angajat la FCSB

Gigi Becali şi personajul misterios cu barbă pe care l-a angajat la FCSB

Gigi Becali continuă să le facă surprize tuturor, dar, în special, suporterilor FCSB.

Gigi Becali l-a instalat în postul de antrenor principal la FCSB pe Bogdan Andone, un tehnician anonim, fost „secund” al lui Teja şi Şumudică, iar acum patronul roş-albaştrilor a mai făcut o achiziţie de marcă. Omul de afaceri s-a afişat, miercuri dimineaţă, la baza de antrenament a echipei, cu fostul arbitru Alexandru Tudor. Acesta din urmă este personajul misterior cu barbă pe care Gigi Becali l-a angajat la clubul său. Pe ce post? Pe post de „ochi ai patronului”, aşa cum s-a exprimat chiar latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali l-a luat pentru că e bisericos

Va fi un fel de ochiul meu aici, în Academie, în special, și chiar în tot clubul. Va fi un fel de supervizor. Tot ce i se pare în neregulă și trebuie corectat, vom corecta. Văd că știe mai multe despre administrarea fotbalului, despre academii, chiar dacă nu are experiență. Știe foarte multe lucruri despre ceea ce înseamnă strategia clubului, cât trebuie să fie udată iarba, viteza de joc, în functie de cât de udă e iarba. Și e un om deștept, corect, drept.

În primul rând asta, că e bisericos. Am încredere în omul pe care mi l-a lăsat Dumnezeu. Mă întâlnesc cu el în fiecare zi la biserică. Va merge în fiecare zi acolo, după care, după 10:30, va veni la club. Mai întâi la Dumnezeu și mai apoi la club. Am venit cu Sandu ca să ne consultăm unde facem biserica. O să o facem în față la vestiare. Am încredere mai multă în el decât în mine„, a afirmat Gigi Becali.

Alexandru Tudor, noua „achiziţie” a lui Gigi Becali la FCSB, a luat deja o măsură la academia roş-albaştrilor: a desfiinţat televizoarele din camerele jucătorilor tineri.

Nu mai există televizoare în cameră la Academie, a fost ideea lui Tudor. Va fi un singur televizor în sala de lectură. Camerele sunt numai pentru odihnă„, a spus Gigi Becali.

Loading...