Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali și Victor Pițurcă s-au împăcat! “Încerc să uit lucrurile urâte”

Gigi Becali și Victor Pițurcă s-au împăcat! “Încerc să uit lucrurile urâte”

Gigi Becali și Victor Pițurcă s-au împăcat

Gigi Becali și Victor Pițurcă s-au împăcat. Amândoi au confirmat că au purtat o discuție la telefon, după ani buni în care nu și-au vorbit.

Gigi Becali și Victor Pițurcă nu-și mai vorbeau de ani buni. Ruptura s-a produs în momentul în care fostul selecționer a plecat de la Steaua. Atunci, finanțatorul echipei a vrut să dea afară un jucător, fără ca Pițurcă să fie de acord. Mai târziu, a mai urmat un schimb de replici acid pentru că Pițurcă a fost de partea Armatei. Acum însă, cei doi au îngropat securea războiului.

”Am vorbit cu Gigi, că nu mai vorbisem de multă vreme cu el. El dacă nu se bagă la echipă nu-i place. I-ar plăcea să fie campion. E greu să se mai schimbe. Mulți patroni din Liga 1 au învățat de la Gigi și se bagă și ei peste antrenor”, a spus Victor Pițurcă la Digi Sport.

Gigi Becali și Victor Pițurcă s-au împăcat

Marea împăcare a fost confirmată și de finanțatorul celor de la FCSB.

”Am zis: pentru ce să fiu supărat pe Pițurcă. Am vorbit cu el, era cu Cristi Borcea. Eu iau doar lucrurile bune de la oameni. Încerc să uit lucrurile urâte. Eu n-am nimic cu Pițurcă, nu m-am certat niciodată cu el. A mai zis el de Steaua, de CSA… A zis niște vorbe. A scos din gură niște aburi. Ce a zis el, până la urmă? Nu mai țin cont de supărări. Bine, nu mai sunt prieten cu Pițurcă, să-i cer păreri. Am fost prieten cu Pițurcă, acum am rămas într-o relație. Eu cer păreri despre un jucător de la cinci sau șase oameni”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Ce i-a spus Pițurcă lui Becali când a plecat de la Steaua

În 2004, mărul discordiei a fost Romeo Pădureț. Totul s-a întâmplat cu doar trei zile înainte de începerea campionatului.

“Voia să dea un jucător afară, să scoată un jucător din lot. Începuse să fie șmecher în fotbal… Am pus mâna pe telefon și l-am sunat: ”Ce mă ai început să fii antrenor?” și el că: Băi, Piți, uite că eu îl plătesc degeaba, dau bani, și eu: Păi de ce crezi că ai fost adus, de asta ai fost adus aici, să dai bani, pentru ce crezi că ai fost adus aici? Că ești inteligent, că te pricepi la fotbal? Ai fost adus să dai bani! Asta a fost și am plecat”, a dezvăluit antrenorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: