Redactia.ro
Home » Sport » Victor Pițurcă, ofertat din Golf! Ce răspuns a dat fostul selecționer

Victor Pițurcă, ofertat din Golf! Ce răspuns a dat fostul selecționer

Victor Pițurcă, ofertat din Golf

Victor Pițurcă a primit o ofertă de la un club din Golf. Fostul selecționer al naționalei României a mai antrenat în străinătate pe Al Ittihad în Arabia Saudită.

În plină pandemie de COVID 19, Victor Pițurcă a declarat că a primit mai multe oferte. Deocamdată cea mai atractivă ar fi fost cea primită de la un club din Golf. Au existat și alte propuneri, dar tehnicianul de 63 de ani spune că nu s-au înțeles din cauza banilor.

”A fost o discuţie cu un club din Golf. Am primit două oferte din Kuweit zilele acestea, dar campionatul se va relua foarte târziu, deci nu se pune problema. Nu vreau să vă spun mai multe, e o echipă de acolo, cea mai bună. Au fost şi alte oferte, unele de la echipe pe placul meu, dar nu ne-am înţeles la bani”, a recunoscut Pițurcă, la Realitatea Plus.

Se pare că echipa care îl vrea pe fostul selecționer este Kuwait SC, câștigătoarea campionatului. Are în palmares 51 de titluri și 14 cupe.

Victor Pițurcă a antrenat-o ultima dată pe Universitatea Craiova

Ultima echipă pe care a antrenat-o Victor Pițurcă a fost Universitatea Craiova. A preluat echipa în august 2019, iar în ianuarie 2020 a anunțat că pleacă. Șefii oltenilor au încercat să-i satisfacă toate pretențiile dar până la urmă ruptura s-a prous.

”Am venit la Craiova să câştig campionatul, nu mă interesează locul 2 sau locul 3 sau 4, ori să cresc jucători. Acesta e rolul venirii mele aici şi asta îmi doresc. Nu vreau să rămânem cu acelaşi lot. Vreau jucători şi vreau jucători valoroşi! Deşi putem lua titlul chiar şi cu acest lot”, a spus atunci Pițurcă.

În cariera sa a mai antrenat pe FCSB (mai multe mandate), naționala României și Al Ittihad de două ori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: