Redactia.ro
Home » Sport » Scandalul dintre Pițurcă și Mutu nu a fost uitat! În ce top au fost incluși cei doi

Scandalul dintre Pițurcă și Mutu nu a fost uitat! În ce top au fost incluși cei doi

Scandalul dintre Pițurcă și Mutu nu a fost uitat!

Scandalul dintre Pițurcă și Mutu nu a fost uitat! Englezii de la FourFourTwo.com au făcut un top cu cele mai celebre dispute din fotbal. Pițurcă și Mutu sunt pe locul 34, după episodul din 2013.

Fotbalul este considerat de cele mai multe ori un joc frumos. Totuși de-a lungul timpului a fost umbrit de diferite evenimente mai puțin frumoase. Fie că este vorba de dispute între antrenor și jucători, între antrenori și suporteri sau fotbaliști și fani. Jurnaliștii de la FourFourTwo au făcut un Top 50 ale celor mai mari scandaluri din fotbal. Disputa dintre Victor Pițurcă și Adrian Mutu, din 2013 nu a fost uitată și figurează pe poziția 34. Atunci selecționerul României a decis să-l pedepsească pe “Briliant”, astfel nu l-a inclus în lotul pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014. Pițurcă s-a enervat după ce atacantul român a editat o poză de-a sa în care antrenorul apărea cu fața lui Mr. Bean. Fotografia a fost apoi distribuită pe rețelele de socializare.

Scandalul dintre Pițurcă și Mutu nu a fost uitat!

“Fostul om al lui Chelsea s-a enervat după decizia lui Pițurcă de a-l lăsat în afara lotului pentru meciul cu Grecia din barajul de calificare la Cupa Mondială, în 2013. Mutu a șters rapid fotografia dar paguba fusese deja făcută”, au scris cei de la FourFourTwo.
După ce a șters fotografia, Mutu Mutu a explicat că i s-a părut amuzant și a vrut să destindă atmosfara. Victor Pițurcă nu a gustat gluma, iar Mutu nu a a jucat cu Grecia. România a pierdut atunci partida cu 2-4.

Arsene Wenger și Sir Alex Ferguson, pe primul loc

În topul în care au fost încluși Victor Pițurcă și Adrian Mutu figurează nume grele din fotbalul internațional.
Rivalitatea dintre Arsene Wenger și Sir Alex Ferguson este pe primul loc în top. Foștii manageri ai celor de la Arsenal și Manchester United s-au luptat pentru titlu între 1996 și 2004.
Disputa din 2006 din finala Cupei Mondiale dintre Zinedine Zidane și Marco Materazzi figurează pe locul doi. În prelungirile finalei disputată între Italia şi Franţa, Materazzi și-a provocat adversarul, iar acesta l-a lovit cu capul în piept. Pentru gestul său Zidane a văzut roșu și a fost eliminat. Acela a fost și ultimul său meci. Atunci Italia a câștigat Cupa Mondială. 4 ani mai târziu cei doi foști adversari și-au strâns mâna. În top se mai regăsesc nume precum Jose Mourinho, Roy Keane, Patrick Vieira, Lothar Matthaus, Nicolas Anelka, Mauro Icardi, Benzema, Ibrahimovic sau Neymar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: