Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali, tras pe dreapta de polițiști, în timpul unei intervenții telefonice la TV: „Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă”

Gigi Becali, tras pe dreapta de polițiști, în timpul unei intervenții telefonice la TV: „Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă”

Gigi Becali se afla la volanul bolidului său de lux, în timp ce făcea câteva declarații în direct, la o emisiune! Totuși, norocul nu a fost de partea lui, iar polițiștii din Brigata Rutieră l-au sesizat și l-au oprit pe patronul FCSB. Iată ce s-a întâmplat!

Gigi Becali, tras pe dreapta în timpul unei intervenții telefonice la TV

Gigi Becali a fost oprit de către polițiștii din Brigada Rutieră, deoarece vorbea la telefon, în direct la un post de televiziune, în timp ce conducea.

Becali a spus, în direct la TV, că polițistul l-a iertat și l-a lăsat să-și continue drumul, deoarece patronul FCSB vorbea în interesul publicului, informând cetățenii. Cu toate acestea, Gigi Becali folosea handsfree în timpul convorbirii telefonice și a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

„Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Ce spun autoritățile

Polițiștii susțin că acel control din trafic, viza doar persoanele aflate sub influența alcoolului:

„Ieri, 17 August, Brigada Rutieră desfășura o acțiune de control în trafic pe o arteră din sectorul 1.

În jurul orei 10.30, a fost oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

La momentul opririi, conducătorul auto se afla într-o discuție telefonică folosind dispozitivul tip „mâini libere”.

Având în vedere faptul că acțiunea organizată avea ca obiectiv depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, potrivit Brigada Rutieră a comunicat pentru Antena 3

 

Sursa Foto: Captură Digi Sport

Etichete: