Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a publicat prima poză cu chipul fiicei ei, Josephine. Vedeta a șters-o rapid de pe rețelele sociale: „Am făcut o greșeală pe care o regret amarnic”

Gina Pistol a publicat prima poză cu chipul fiicei ei, Josephine. Vedeta a șters-o rapid de pe rețelele sociale: „Am făcut o greșeală pe care o regret amarnic”

GALERIE FOTO (2)

Gina Pistol a publicat prima poză cu chipul fiicei ei, Josephine. Vedeta a șters-o rapid de pe rețelele sociale. Iată detaliile!

Gina Pistol a publicat prima poză cu chipul fiicei ei, Josephine

Gina Pistol a distribuit din greșeală o imagine în care i se vede chipul fetiței ei, Josephine. Urmăritorii vedetei au putut să o vadă pe micuță doar pentru câteva minute, deoarece după ce a încărcat poza pe rețelele sociale, Gina a șters-o rapid. Vedeta susține că micuța lor nu este pregătită să apară public pe rețelele online și nici în media, dar fără să vrea a postat imaginea. Aceasta a postat rapid un story în care plânge și roagă trusturile de presă să blureze fața micuței în cadrul articolelor publicate.

„Am făcut o greșeală pe care o regret amarnic. Rugămintea mea este să îi blurați chipul”, a spus vedeta pe Instagram.

Ce ritual respectă Gina Pistol și Smiley de când s-a născut fetița lor, Josephine

Gina Pistol și Smiley petrec mult timp alături de micuța lor, Josephine și împărtășesc mereu cu fanii lor activitățile lor de familie. Acum, vedeta dezvăluie ce ritual au cu micuța lor, zi de zi:

„Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult”, a declarat Gina Pistol, potrivit TV MANIA.

Gina Pistol: „Nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri”

Micuța Josephine este extrem de ascultătoare și are o pasiune desăvârșită pentru fardurile mamei ei, fiind grijulie să nu le spargă. Totodată Gina Pistol susține că nu este nevoie să-i explice anumite lucruri de două, trei ori, deoarece este extrem de receptivă.

„Cred că preferă livingul, pentru că  este locul în care noi stăm în fiecare dimineaţă, ascultăm muzică, dansăm, citim… În rest, vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege. Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii”, a mai dezvăluit prezentatoarea TV, pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: