Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a pus internetul pe jar cu un video incitant: „Cum îl aștept pe soțul meu acasă”. Replica amuzantă a lui Smiley când l-a văzut

Gina Pistol a pus internetul pe jar cu un video incitant: „Cum îl aștept pe soțul meu acasă”. Replica amuzantă a lui Smiley când l-a văzut

GALERIE FOTO (2)

Gina Pistol a împărtășit un videoclip din timpul unei ședințe foto remarcabile. Iar Smiley, nu a întârziat să-și exprime reacția.

Cum îl așteaptă Gina Pistol pe Smiley acasă

Gina Pistol este indiscutabil una dintre cele mai recunoscute și iubite personalități din România. De la debutul său în media, Gina a captivat publicul și a construit o carieră solidă în televiziune, adunând numeroși admiratori.

Dar succesul ei nu se limitează doar la sfera profesională. Viața ei personală este la fel de împlinită, trăind o poveste de iubire cu artistul Smiley. La finalul lunii mai, cei doi și-au legat destinele într-o ceremonie religioasă, urmată de o nuntă impresionantă cu cei dragi. Mai mult, cuplul se bucură de prezența unei adorabile fetițe, pe nume Josephine.

Deschiderea lor față de public este evidentă, și așa se face că ambii își împărtășesc des momente din viața lor. Recent, Gina a distribuit pe rețelele sociale fotografii dintr-o ședință foto recentă, iar Smiley nu a ezitat să răspundă.

„Cum îl aștept pe soțul meu acasă. Abia aștept să vă arăt și vouă pozele de la ședința asta foto.”, a scris Gina Pistol pe rețelele sale de socializare.

Ce replică i-a dat Smiley

Nu numai fanii Ginei au fost rapizi în a lăsa un comentariu, ci și soțul ei s-a alăturat. Smiley a avut o reacție spontană, scriind entuziasmat: „Acum vin!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol și Smiley sunt fără îndoială unul dintre cele mai admirate cupluri din lumea mondenă românească. Popularitatea lor se datorează nu doar talentului lor, ci și sincerității cu care își trăiesc viața în ochii publicului.

Ei sunt extrem de activi pe rețelele sociale, având un număr impresionant de fani. Nu ezită să împărtășească momente din viața lor și să le ofere fanilor o privire autentică asupra relației lor, alimentând astfel curiozitatea și afecțiunea admiratorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: