Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol are motive de gelozie! Smiley i-a făcut curte unei cântăreţe blonde la care a „râvnit” şi Dorian Popa

Gina Pistol are motive de gelozie! Smiley i-a făcut curte unei cântăreţe blonde la care a „râvnit” şi Dorian Popa

ana baniciu smiley

Smiley a fost dat de gol chiar de cântăreaţa cu pricina. S-a întâmplat în emisiune la Cătălin Măruţă. Este foarte posibil ca Gina Pistol să aibă motive de gelozie.

Chiar dacă au fost multe întrebări în cazul cărora artista a evitat să dea un răspuns, ea a făcut și dezvăluiri neașteptate. Acea blondă la care a „râvnit” şi Dorian Popa este Ana Baniciu.

Smiley i-a dat mesaje Anei Baniciu

În 2018, când artistul și vedeta Antena 1 nu-și asumaseră public relația, în lumea mondenă existau zvonuri conform cărora Smiley și Ana Baniciu ar fi avut o legătură.

La momentul respectiv, niciunul dintre cei implicați nu au făcut declarații despre subiect. În ediția de vineri, 15 aprilie, a emisiunii La Măruță, câștigătoarea Asia Express a lăsat să se înțeleagă faptul artistul i-ar fi făcut, într-adevăr, avansuri.

Una dintre provocările primite de fiica lui Mircea Baniciu a fost: „Spune trei nume de bărbați din showbiz-ul românesc, care ți-au făcut avansuri”.

Ana Baniciu a stat puțin să se gândească, pentru că a menționat că au fost mai mulți. Andrei Niculae de la Virgin Radio, Dorian Popa și Smiley sunt cei care au plăcut-o pe artistă.

Mai sunt și căsătoriți unii dintre ei. Mă gândesc pe cine să zic… Dacă am telefonul poate putem să vedem. Poate mi s-a și părut. Nu vrei să punem lumea pe jar? Sunt mulți! O să zic trei nume, care sunt și prieteni de-ai mei. Unul ar fi Niculae de la Virgin Radio, dar a fost o caternică.

Pot să spun și Dorian Popa, pentru că acum și el e prietenul meu bun. Eu nu mă uit în stânga și în dreapta. Al treilea… Smiley, pune-l și pe el atunci. Sunt cu inelul pe deget, pe cine mai interesează. Asta cu ți-au făcut avansuri nu o înțeleg. M-au plăcut oamenii, au dat și ei un mesaj, atât”, a spus Ana Baniciu la Pro TV.

Ana se mărită anul acesta

Întrebată cine este bărbatul din showbiz căruia i-ar accepta cererea în căsătorie imediat, în cazul în care nu ar avea deja un logodnic, Ana Baniciu l-a numit pe Dani Oțil. Fosta membră Lala Band a spus că avea o pasiune pentru moderatorul de la Antena 1 când era mai tânără.

Dacă pe Dani Oţil l-a „ratat”, Ana Baniciu se va mărita, pe bune, anul acesta cu Edy Kovacs, pe care l-a cunoscut în urmă cu 2 ani. El a avut grijă de ea când s-a infectat cu COVID-19 și de atunci sunt de nedespărțit. Între timp, i-a dat blondei şi inelul de logodnă.

Stabilim și nuntă pentru la anul, nu am găsit locația. Facem în București, nu facem la restaurantele lui. Facem și noi altceva. La București nu are încă. Are la Eforie două, cele mai frumoase, cele mai cele. Avem și casă acolo”, a declarat recent Ana Baniciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: