Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, dezvăluiri emoționante. Vedeta tv a izbucnit în lacrimi: „M-am simțit copilul nimănui”

Gina Pistol, dezvăluiri emoționante. Vedeta tv a izbucnit în lacrimi: „M-am simțit copilul nimănui”

Gina Pistol, dezvăluiri emoționante.

Gina Pistol, dezvăluiri emoționante. Prezentatoarea tv a fost invitată în podcast-ul lui Mihai Morar unde a vorbit despre cea mai mare suferință a sa. Gina Pistol a povestit despre momentul în care părinții săi au divorțat. Iubita lui Smiley a izbucnit în lacrimi.

Gina Pistol, dezvăluiri emoționante. Vedeta tv a izbucnit în lacrimi: „M-am simțit copilul nimănui”

Gina Pistol, dezvăluiri emoționante. A devenit mămică în urmă cu câteva luni, iar acum viața ei s-a transformat complet. Gina Pistol a adus pe lume o fetiță minunată, formându-și alături de Smiley o familie fericită. La 40 de ani, Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită.

Chiar dacă este fericită alături de partenerul ei Smiley și fetița lor Josephine, viața prezentatoarei tv nu a fost mereu roz. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Gina a izbucnit în lacrimi în momentul în care a povestit despre momentul în care părinții săi au divorțat. „M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente in viata mea cand ai mei se despartisera. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea si m-au dus la o doamna si nu mi-a explicat nimeni ce mi se intampla atunci. M-am simtit singura, m-am simtit a nimanui.

Nu a venit nimeni sa imi spuna -Bai, parintii tai se judeca, e ceva normal, dar nu inseamna ca nu esti iubita! – Femeia era putin agresiva. Mama nu m-a batut niciodata, cred ca o singura palma mi-a dat. Dar femeia aia era putin agresiva, pentru ca ea, la randul ei, avea niste probleme. Atunci da, m-as intoarce la mine si m-as imbratisa. Atât. Ăla ar fi singurul moment.”, a declarat Gina Pistol cu ochii în lacrimi.

Gina Pistol, adevărul despre relațiile eșuate din viața ei

Gina Pistol a fost mereu o femeie curtată și extrem de frumoasă, dar nu întotdeauna a avut noroc în dragoste. Până să îl cunoască pe SMiley, blondina a avut multe relații eșuate. Fosta prezentatoare de la Asia Express a explicat motivul pentru care renunța la relație în momentul în care nu se mai simțea iubită. „Am fost iubita intr-un mod in care nu imi era mie bine si plecam. Oamenii spuneau – Saraca, Gina! A lasat-o si asta! – De cele mai multe ori eu am plecat. Nu ai cum sa lasi un om ca mine, fără sa fiu modesta, pentru ca sunt si mama, si iubita, si partenera, si tot. Nu am fost niciodata lasata eu”, a spus Gina.

Gina a recunoscut că îi este frică de abandon. Vedeta a spus că de multe ori a preferat să fugă de probleme decât să le rezolve. Acum, Smiley o ajută să-și revină de fiecare dată când se simte singură. Gina susține că iubitul ei este mult mai rațional și mai răbdător.„Frica asta de abandon m-a făcut, de foarte multe ori, să fug. Atunci când mi se părea că ceva nu e ok, nu stăteam să repar. Plecam pur și simplu. Mă refer la relații care chiar au contat pentru mine.Am foarte mare noroc cu Andrei (n.r. Smiley), care este un om mult mai rațional, răbdător. Tot timpul mă ia și mă scutură”, a continuat Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: