Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, dezvăluiri sincere despre plecarea vedetelor de la Chefi la Cuțite! De ce nu mai urmărește emisiunile pe care le-a moderat ani de zile

Gina Pistol, dezvăluiri sincere despre plecarea vedetelor de la Chefi la Cuțite! De ce nu mai urmărește emisiunile pe care le-a moderat ani de zile

Gina Pistol, dezvăluiri sincere despre plecarea vedetelor de la Chefi la Cuțite! De ce nu mai urmărește emisiunile pe care le-a moderat ani de zile

Gina Pistol, dezvăluiri sincere despre plecarea vedetelor de la Chefi la Cuțite! Iată de ce nu mai urmărește emisiunile pe care le-a moderat ani de zile!

Gina Pistol, despre decizia de a se retrage din televiziune

Gina Pistol, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România, a dezvăluit recent motivele din spatele plecării sale din emisiunile „Chefi la cuțite” și „America Express”. Invitată la un podcast condus de Damian Drăghici, vedeta a făcut dezvăluiri sincere despre cum se simte după retragerea de pe micile ecrane și despre dificultățile pe care le întâmpină în privința vizionării emisiunilor pe care le-a moderat ani de zile.

Gina Pistol și partenerul său, Smiley, formează un cuplu adorat în showbiz, iar acum aproape doi ani au devenit părinții unei fetițe. Decizia de a se retrage din televiziune a fost motivată de dorința de a oferi întreaga sa atenție și timp micuței lor în primii ani ai vieții.

Gina Pistol, dezvăluiri sincere despre plecarea vedetelor de la Chefi la Cuțite

Gina recunoaște că îi lipsește partea profesională a vieții sale și echipa cu care a lucrat în cadrul celor două emisiuni.

„Mie îmi lipsește asta, mi-e dor de echipă. Cele două proiecte sunt două proiecte în care am investit destul de mult emoțional. Eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta nu mă bag ca să îl văd ca pe un business, din păcate.Că până la urmă toți avem facturi la sfârșitul lunii. Mă bag pentru că eu cred și vreau să fac tot ce stă în puterea mea ca să iasă bine. Și sunt două proiecte care îmi lipsesc. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie. Nu știu să zic mai multe despre plecarea băieților (n. red Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu)”, a spus Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

De ce nu mai urmărește emisiunile pe care le-a moderat ani de zile

Cu toate că Gina a pășit într-o nouă etapă a vieții sale, dedicată familiei și altor proiecte personale, privarea de activitatea profesională și de emisiunile pe care le-a construit a adus o serie de emoții puternice și dificultăți. Vedeta a dezvăluit că nu mai poate privi „Chefi la cuțite” și „America Express” din cauza legăturilor emoționale intense pe care le are cu aceste proiecte.

„Mă doare, nu pot să mă uit. Mă emoționează. Știi cum e, când crești ceva, o plantă, o uzi tu, pui îngrășământ, îi ștergi fiecare frunză, îi dai energie. E a ta, știi? Și pe urmă să o vezi așa, parcă… Închizi ochii și treci pe lângă, te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc. Mie îmi place să merg, eu sunt un semn mutabil ca și horoscop, dacă mă închizi într-un birou m-ai omorât. Nu pot, eu trebuie să fiu liberă, să cunosc oameni, să văd locuri, să mă bucur vizual de tot felul de peisaje, eu omul ăsta sunt. Mă mai uit din când în când ce postează pe paginile de Instagram (n.red. – ale emisiunilor pe care le-a moderat), dar nu pot, mă doare, mă răscolește”, a mai spus Gina Pistol.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: