Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, mesaj surprinzător pe Internet: „Nu i-am fost iubita buna”.

Gina Pistol, mesaj surprinzător pe Internet: „Nu i-am fost iubita buna”.

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol, mesaj surprinzător pe Internet

Gina Pistol, mesaj surprinzător pe Internet. Cu doar câteva ore înainte de trecerea dintre ani, Gina Pistol a postat pe rețelele de socializare un mesaj șocant. Vedeta a petrecut Revelionul alături de familia ei, fiind primul an în care sărbătorește alături fiica sa, Josephine.

Gina Pistol, mesaj surprinzător pe Internet: „Nu i-am fost iubita buna”.

Gina Pistol, mesaj surprinzător pe Internet. Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesiona, cât și personal. Prezentatoarea TV a devenit mămică în 2021, aducând pe lume o fetiță minunată. Vedeta trăiește o poveste de dragoste alături de Smiley, iar acum sunt părinții unei fetițe care le face zilele mai frumoase. Micuța Josephine le-a schimbat viața celor doi.

Gina este activă în mediul online, iar înainte de trecerea dintre ani, a postat două imagini, alături de o descriere care i-a emoționat pe admiratorii vedetei. Iubita lui Smiley a declarat că nu a fost cea mai bună variantă a ei, cea mai bună iubită, cea mai bună fiică sau soră, dar a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a fi o mamă bună pentru Josephine. „A mai trecut un an, an in care nu am fost cea mai buna EU.
Lui nu i-am fost iubita buna.
Nici sora buna fratelui.
Nici mamei mele cea mai buna fiica.
Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietena.
Sincera sa fiu, nici nu am incercat.
N-am fost nici macar buna cu mine.
Anul asta m-am pierdut de multe ori si m-am regasit de putine.
Anul asta mi-a fost dor de mine. Mi-am lipsit.
Si cu toate astea am facut ceva bine. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fiu o mama buna pentru fiica mea.
Anul asta, in schimb, a fost cel mai bun cu mine. Am devenit mama si noi, @smiley_omul, am devenit mai uniti. Va doresc sanatate la minte, trup si mai ales la suflet. Sa aveti un an bun!😊”, este mesjaul postat de Gina Pistol, pe pagina ei de Instagram.

Gina postare

Gina se confruntă cu noi probleme de sănătate

Iubita lui Smiley le-a spus fanilor săi din mediul online că se confruntă cu noi probleme de sănătate. Gina le-a povestit totul și le-a cerut sfatul. Mai exact, blondina le-a spus internauților că are o durere de cap care o copleșesc și care o slăbesc. „Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, le-a transmis Gina Pistol fanilor săi la Instastories.

De asemenea, moderatoarea TV s-a confruntat în urmă cu câteva săptămâni și cu o urticarie, din cauza stresului. Imediat după ce a simțit că ceva nu este în regulă a apelat la un medic specialist. În cazul acesta a apelat la numeroșii urmăritori din mediul online și le-a cerut sfatul. Unii i-au sărit în ajutor și i-au povestit întâmplările lor asemănătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: