Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, prima reacție după ce a aflat de plecarea celor trei bucătari de la „Chefi la Cuțite”. Ce spune fosta prezentatoare

Gina Pistol, prima reacție după ce a aflat de plecarea celor trei bucătari de la „Chefi la Cuțite”. Ce spune fosta prezentatoare

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au luat decizia de a demisiona de la Antena 1. Gina Pistol a oferit o primă reacție cu privire la hotărârea celor trei bucătari, care, la un moment dat, au fost colegii ei. Mesajul scurt transmis de către prezentatoarea TV poate stârni speculații. Iată ce a avut de declarat Gina!

Producătoarea emisiunii a fost uimită complet de decizia chefilor

Cu câteva zile în urmă, a fost anunțată public decizia bruscă a celor trei bucătari din cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite,” Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, de a pune punct colaborării lor cu Antena 1. Această veste i-a luat pe nepregătite atât pe colegii lor din industria media, cât și pe cei aflați în fața micilor ecrane.

Se pare că motivul din spatele plecării acestor trei chefi din emisiunea unde îndeplineau rolul de jurați se bazează pe oboseala acumulată. Mona Segall, producătoarea emisiunii difuzate la Antena 1, a fost, de asemenea, surprinsă de hotărârea neașteptată a colegilor săi.

Mona Segall a subliniat că a fost întotdeauna alături de cei cu care a colaborat, căutând împreună soluții în momentele dificile și oferindu-și sprijin reciproc. Au lucrat ca o echipă solidă, conform declarațiilor producătoarei emisiunii „Chefi la Cuțite”. Prin urmare, hotărârea neașteptată a bucătarilor a luat-o prin surprindere complet.

Cum a comentat Gina Pistol plecarea celor trei chefi de la Antena 1

Dat fiind că și ea a părăsit postul  de la Antena 1, au apărut speculații cu privire la posibile alte motive care au determinat-o pe Gina Pistol să renunțe la prezența sa pe micile ecrane. Jurnaliștii din domeniul monden au contactat soția lui Smiley pentru a afla părerea ei cu privire la hotărârea foștilor colegi de emisiune. Ea a fost surprinsă, dar a refuzat să comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect.

„Îmi cer scuze, dar nu vreau să comentez absolut nimic pe tema asta… La revedere și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a fost reacția Ginei Pistol atunci când a fost întrebată despre decizia celor trei colegi, conform Cancan. Există șansa ca Gina Pistol să nu poată oferi declarații despre acest subiect ca urmare a clauzelelor contractului pe care l-a semnat cu Antena 1 în vremea în care era prezentatoarea celebrei emisiuni culinare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: