Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, probleme de sănătate: „Sunt fără energie”

Gina Pistol, probleme de sănătate: „Sunt fără energie”

GALERIE FOTO (4) Gina Pistol, probleme de sănătate

Gina Pistol, probleme de sănătate. Iubita lui Smiley a devenit mămică anul trecut, în luna martie, iar de atunci, viața vedetei s-a schimbat radical. Gina Pistol le-a spus fanilor din mediul online că se confruntă cu o problemă de sănătate în ultimul timp și nu știe ce să facă. Despre ce este vorba?

Gina Pistol, probleme de sănătate: „Sunt fără energie”

Gina Pistol, probleme de sănătate. Prezentatoarea TV se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesiona, cât și personal. Gina trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Smiley, iar în luna martie a anului trecut, au devenit părinții unei fetițe minunate. Viața acestora s-a schimbat radical, iar Josephine necesită toată atenția lor. Gina Pistol, 41 de ani, le-a spus urmăritorilor săi din mediul online că, în ultima vreme, se confruntă cu o problemă de sănătate.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le povestește fanilor săi prin ce trece. „Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, le-a mărturisit Gina Pistol.

Vedeta a explicat că se confruntă și cu urticaria, iar acest lucru nu-i dă pace deloc. ”După ce că am început să fac urticarie din cauza stresului… Eu așa cred. Nu știu, am o programare la un imunolog. Deci după ce am făcut urticarie, mai nou, mi-a ieșit și herpes. Le-am bifat aproape pe toate. Dacă mai e cineva pe aici care se confruntă cu problema asta, cu urticaria, lasă-mi mesaj și spune-mi care este cauza la tine și ce soluție ai găsit. Eu nu înțeleg de ce. Pur și simplu. Ori mă mănâncă palmele, ori tălpile, ori îmi apar pe corp. Apar și dispar”.

Gina Pistol, despre rolul de mamă

Gina Pistol le-a spus fanilor săi cum au fost primele săptămâni alături de bebelușa ei. Sinceră, vedeta a recuniscut că nu vrea să pară mama perfectă și că i-a fost foarte greu. Cu toate astea, Gina Pistol a declarat că Smiley a fost mereu alături de ea și a ajutat-o. „Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ceea ce citisem în cele nouă luni de sarcină am uitat imediat ce am ajuns acasă. Am noroc cu Andrei, rămâne calm și liniștit atunci când eu nu pot”, a spus Gina.

Vedeta de la Antena 1 a adus în discuție și schimbările hormonale care se produc în corpul unei femei după naștere, lăsând-o răvășită, dar și despre epuizarea fizică și pshică. „Furtuna hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te recunoști, e dureros când plânge și nu știi ce să-i faci că să-i alini suferința. Toate aceste lucruri m-au epuizat fizic și psihic”, le-a mai spus blondina internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: