Redactia.ro
Home » Știri » Gina Pistol s-a trezit cu noaptea în cap și a plecat de acasă. Ce a făcut vedeta

Gina Pistol s-a trezit cu noaptea în cap și a plecat de acasă. Ce a făcut vedeta

GALERIE FOTO (4)

Gina Pistol și Smiley sunt deja pe cale să formeze o familie. Frumoasa blondină este însărcinată și așteaptă o fetiță, însă, pare că nu se menajează deloc.

 

Gina Pistol s-a trezit cu noaptea în cap

Vedeta spune că este destul de matinală, însă, pare că nu se menajează deloc. De data aceasta, frumoasa blondină a fost nevoită să se trezească și mai devreme pentru că s-a confruntat cu anumite probleme. Însă, vedeta a mărturisit că trebuie să ajungă de urgență la medic.

Starea de sănătate a artistei este una bună, însă, este vorba despre motanul ei de data aceasta. Gina vrea să ajungă mai repede la veterinar cu acesta, din cauza anumitor probleme pe care le are. Însă, nu poate ajunge cu el la veterinar, fiind foarte ocupată cu filmările de dimineața până seara.

,,Avem probleme. Mi-e milă de bietul blănilă, nu am timp să ajung la veterinar cu el. Filmez de dimineața până seara. Nu-i cel mai energic și fericit pisoi din lume. E minunat să te trezești dimineața cu treabă, of, Doamne”, a spus Gina Pistol, într-un Insta Stories făcut joi dimineață pe pagina sa de socializare.

Gina Pistol este însărcinată în șase luni și are anumite restricții în ceea ce privește activitățile casnice. Vedeta duce dorul vremurilor când se ocupa de treburile casnice și făcea ce voia prin casă.

„Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a declarat Gina Pistol, pe Instagram, într-o discuție pe care a avut-o cu unele admiratoare.

 

 Gina Pistol s-a întors la ”Chefi la cuțite”

Gina Pistol s-a întors la muncă, fiind din nou alături de cei trei chefi. Vedeta este însărcinată în șase luni, luând decizia de a lucra până când va naște. Iubita lui Smiley nu va mai prezenta singură emisiunea de la Antena 1, ci va fi însoțită de Speak.

În sezonul 9 Chefi la cuțite, Gina Pistol va fi ajutată de Speak, care va fi coprezentator în emisiunea. Potrivit artistului, blondina i-a spus că va auzi multe povești emoționante și va trebui să fie cât de cât puternic. „Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător’, a spus Speak.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: