Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol s-a întors la Chefi la cuțite. Primele imagini cu viitoarea mămică. Află cine o va ajuta în sezonul 9

Gina Pistol s-a întors la Chefi la cuțite. Primele imagini cu viitoarea mămică. Află cine o va ajuta în sezonul 9

GALERIE FOTO (4) Gina Pistol s-a întors la Chefi la cuțite

Gina Pistol s-a întors la muncă, fiind din nou alături de cei trei chefi. Vedeta este însărcinată în al doilea trimestru, luând decizia de a lucra până va veni momentul mult așteptat. Dar, iubita lui Smiley nu mai prezintă singură emisiunea Chefi la cutite, ci alături de Speak.

Gina Pistol s-a întors la Chefi la cuțite. Primele imagini cu viitoarea mămică. Află cine o va ajuta în sezonul 9

Gina Pistol a revenit pe micile ecrane! Vedeta a decis să se întoarcă pentru a prezenta noul sezon al emisiunii Chefi la cu cuțite. Dar, iubita lui Smiley nu a venit singură. În ajutorul ei a venit artistul Speak. Fericită, vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care i se poate vedea burtica. De asemenea, cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost bucuroși că Gina va fi din nou alături de ei în sezonul 9.

Chef Bontea a postat și el o fotografie pe Instagram în care apare alături de colegii săi și de Gina, care își arată burtica. Imaginea este editată, deasupra lor fiind scrise câteva ingrediente, iar la Gina este scris mare „fetiță”. Se poate observa că iubita lui Smiley este fericită că s-a întors alături de colegii săi de la Antena

Speak vine în ajutorul Ginei

În sezonul 9 Chefi la cuțite, Gina Pistol va fi ajutată de Speak, care va fi coprezentator în emisiunea. Potrivit artistului, blondina i-a spus că va auzi multe povești emoționante și va trebui să fie cât de cât puternic. „Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător’, a spus Speak.

Totodată, artistul a anunțat că va pregăti un proiect online, cu imagini din culise, cu chefii și cum se desfășoara întreaga producție. Echipa de producție i-au pregătit Ginei o cameră specială, amenajată pentru ea, unde se poate odihni și de unde poate urmări tot ce se întâmplă cu participanții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: