Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Sorin Bontea s-a transformat într-o domnișoară sexy. Ce profesie și-a ales Miruna

Fiica lui Sorin Bontea s-a transformat într-o domnișoară sexy. Ce profesie și-a ales Miruna

GALERIE FOTO (2) Miruna, fiica lui Sorin Bontea

Cu toții îl cunosc pe celebrul bucătar Sorin Bontea, însă puțini sunt cei care o cunosc și pe fiica sa, Miruna. Ajunsă la vârsta majoratului, Miruna este o domnișoară frumoasă și cu visuri mărețe. Ea are și un frate mai mare care este pasionat de sport.

Fiica lui Sorin Bontea

Sorin Bontea are o fată foarte frumoasă, pe nume Miruna și care a ajuns la vârsta majoratului. Miruna are planuri mari pentru viitor și își dorește să devină psiholog. Ea mai are un frate, mai mare, în vârstă de 23 de ani. El este pasionat de sport. Face box de performanță și merge la competiții în întreaga țară. De asemenea, îi place karting-ul.

Miruna i-a făcut o vizită tatălui

Miruna a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani, pe data de 31 iulie. Cu această ocazie, ea a și apărut pe micul ecran, în cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”, unde tatăl ei este jurat. Fericitul tătic a trăit o surpriză nemaipomenită, când a văzut-o chiar pe fetița lui, venită cu un preparat special.

Cine este și cu ce se ocupă fata lui Sorin Bontea. „I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place”

Miruna, pasionată de bucătărie, dar vrea să devină psiholog

Fiica lui Sorin Bontea este pasionată și de bucătărie, asemeni tatălui. Totuși, uneori o pasiune rămâne doar o plăcere personală, nu se transformă în carieră. Cu toate acestea, ea vrea să devină psiholog

„Mirunei îi place să gătească, își face singură tot felul de preparate, dar e departe de a fi interesată de o carieră în bucătărie.” , a spus chef Sorin Bontea, într-un interviu acordat revistei VIVA.

„Îmi place să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, a povestit Miruna, în cadrul emisiunii.

Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO

Ce crede Sorin Bontea despre fiica lui

Bucătarul-șef crede că odată ce copiii cresc apar și mai multe dificultăți.

„De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună. Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism.I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat.”, a mărturisit el, în cadrul aceluiași interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: