Redactia.ro
Home » TV » Imagine senzațională cu Sorin Bontea. Chef-ul și-a testat fanii pe rețelele de socializare

Imagine senzațională cu Sorin Bontea. Chef-ul și-a testat fanii pe rețelele de socializare

Imagine senzațională cu Sorin Bontea

Sorin Bontea are o viață personală și o carieră impresionantă. Acesta se poate mândri cu stilul său de viață, dar în tinerețe nici nu visa la așa ceva. Bucătarul și-a testat fanii pe rețelele de socializare, după ce a postat o imagine cu el din tinerețe.

Imagine senzațională cu Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea, în vârstă de 48 de ani se poate declara un bărbat împlinit. Cu o familie minunată și o carieră impresionantă în gastronomie și în televiziune, Sorin Bontea se poate considera un om norocos.

Într-un interviu, acesta declara că la vârsta de 18 ani se gândea să devină director de complex sau șef de unitate, nicidecum bucătar.

Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr“, spunea Sorin Bontea.

Sorin Bontea, cu „pătrățelele” la vedere

Recent, câștigătorul celui de-al treilea sezon Asia Express a postat o fotografie pe rețelele de socializare, cu care și-a testat fanii.

În imagine apar cinci tineri, bine făcuți aflați în vacanță la mare. Ei bine, Sorin și-a provocat fanii să ghicească care este el în poză. Ce-i drept, aceștia s-au cam chinuit, dar până la urmă și-au dat seama că tinerelul din mijloc cu pătrățele este chiar chef Sorin.

Chef Sorin Bontea a revenit în atenția telespectatorilor odată cu participarea la Asia Expres, împreună cu prietenul său, Răzvan Fodor, cu care a și câștigat marele premiu. Faimosul chef a avut ocazia să viziteze și să cunoască lumea pe un vas de croazieră unde lucra ca bucătar.

View this post on Instagram

Amintiri din copilărie 😄 Ia ziceți, care sunt eu?

A post shared by Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official) on

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: