Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol și-a pregătit geanta de maternitate. Ce se găsește în bagajul vedetei

Gina Pistol și-a pregătit geanta de maternitate. Ce se găsește în bagajul vedetei

GALERIE FOTO (7) Gina Pistol și-a pregătit geanta pentru maternitate

Gina Pistol este pregătită să o aducă pe lume pe fetița sa. Vedeta și-a pregătit, deja, geanta de maternitate cu cele necesare și a făcut publice câteva imagini din camera viitoarei sale fiice. 

Gina Pistol și-a pregătit geanta de maternitate. Ce se găsește în bagajul vedetei

Gina Pistol mai are foarte puțin timp până când va da naștere fetiței sale. Vedeta radiază de fericire și este tare nerăbdătoare să-și țină în brațe fiica. Drept dovadă, și-a pregătit, deja, geanta de maternitate și a terminat camera celei mici.

Într-o postare pe Instagram, se poate vedea cum Gina Pistol și-a pus în geanta de maternitate cele necesare, inclusiv un prosop, dar și unele produse care îi vor fi de folos după naștere. Pe lângă geantă, Gina Pistol și-a pregătit și kit-ul pentru celule stem.

”Mi-am pregătit geanta pentru maternitate, mă uit în fiecare zi în ea, am impresia că am pus prea multe. Am şi kit-ul de celule stem. Acum stau şi aştept”, a spus Gina Pisto într-un Instastory.

Camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley a fost terminată și fiecare detaliu în parte este bine pus la punct. Din cele câteva imagini postate de Gina, reiese că decorul este unul special.

Cum se va numi fetița Ginei Pistol

Maria se va numi fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Prezentatoare se gândește la cum va fi în rol de mamă și are o viziune foarte plăcută.

Cum Arată Gina Pistol, însărcinată în 6 Luni. Vedeta și-a Arătat Burtica De  Gravidă. “Eu Nu Prea Am Pofte Acum, Adică Aș Mânca Oricând Ceva Acru” |  Libertatea

„Eu voi fi o mamă foarte înţelegătoare şi o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeţii în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie şi bunicii prezenţi în viaţa copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a spus Gina Pistol.

Smiley, la rândul său, este foarte emoționat că va deveni tată pentru prima oară și mai ales de fată. De când s-a aflat că va fi tată, pritenii îi spun ”Smiley tăticul”.

Gina Pistol si burtica de gravida - cele mai clare imagini cu iubita lui  Smiley

”Sunt pe ultima 100 de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc. Nu știm exact, aflăm luna aceasta data, mai durează o lună și un pic când va naște Gina. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spus Smiley omul. Avem tot, suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă, mai urmează să luăm niște hăinuțe, dar suntem de pregătiți la capitolul cărucioare, scaun de mașină, pătuț. Abia aștept să o țin în brațe, sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a spus Smiley la un post TV.

Gina Pistol, probleme înainte de naștere

Gina Pistol a mai dezvăluit fanilor, pe Instagram că seara o dor picioarele, din cauza sarcinii.

.„Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: