Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ginecologul i-a zis să avorteze copilul, când i-a detectat malformaţia. Mama a refuzat. Cum arată micuţul pe care l-a născut (FOTO)

Ginecologul i-a zis să avorteze copilul, când i-a detectat malformaţia. Mama a refuzat. Cum arată micuţul pe care l-a născut (FOTO)

Bucurie mare în showbiz! Cea mai în vogă artistă a momentului, însărcinată la 9 luni de la prima naștere

Doi părinţi au primit o mare lovitură, în primele luni de sarcină ale mamei. Ginecologul a detectat o malformaţie a fătului, motiv pentru care i-a sfătuit pe tineri că avortul ar fi o variantă.

Sara Heller şi soţul ei, ambii din Marea Britanie, au aflat, la una dintre ecografii, că fiul lor nenăscut suferea de o malformaţie a buzelor şi a boltei palatine. Buza superioara a acestuia era despicată în două locuri, la fel şi bolta palatină.

Părinţii au decis: copilul se va naşte

Sarah si Chris au fost şocati de veste, insa au decis sa lupte pentru viitorul fiului, chiar daca medicii le-au dat si optiunea cea mai „usoara”, aceea a avortului.

Este în regulă să fii mândră de fiul tau, indiferent de situatie. Am stiut ca vom putea sa ii oferim o viata normala, sa luptam alaturi de el ca sa arate ca orice alt copil”, a marturisit Sarah.

Copilul la 8 luni

Copilul, supus unor serii de operaţii

Din cauza acestor probleme, micuţul se va confrunta cu deficienţe de vorbire si de alimentare pentru tot restul vietii. Singura sansa pentru o viata normala era o serie de interventii chirurgicale riscante, ce trebuie efectuate in primii ani de viata.

Cu ajutorul banilor primiti de la prieteni, Brody a fost deja operat o dată, în primele saptamani de viaţă, urmând să fie supus şi altor intervenţii chirurgicale.

Ce este „buza de iepure”

Despicătura sau fanta labială este o malformație congenitală a feței caracterizată prin absența de substanță numai la nivelul buzei superioare. În limbajul popular fanta labială este numită „buză de iepure”.

Există un oarecare risc de buză de iepure la un nou-născut care are o rudă de gradul I care are această malformație.

Dacă tu sau partenerul v-ați născut cu această problemă, riscul de a avea un copil cu cheiloschizis este de aproximativ 2% până la 8%. Dacă ați avut deja un copil cu cheiloschizis sau palatoschizis, riscul de a avea încă un copil cu această afecțiune sunt puțin mai mari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: