Redactia.ro
Home » Monden » Giulia Anghelescu, probleme de sănătate: „Nu am crezut până nu m-am verificat”

Giulia Anghelescu, probleme de sănătate: „Nu am crezut până nu m-am verificat”

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai active artiste de pe Instagram. De curând, a povestit fanilor problemele de sănătate cu care se confruntă.

Ce probleme  de sănătate are Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu a dezvăluit fanilor de pe Instagram că se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a mărturisit că în urmă cu un an, a descoperit că are alergie puternică la alimentele pe bază de gluten. S-a dus la medic care i-a trasmis că are intoleranță, potrivit Spynews.

De altfel, din cauza glutenului începuse să se baloneze și mulți au crezut că este însărcinată.

Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten, că prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță.”, a spus Giulia Anghelescu.

Odată ce a descoperit că are intoleranță la gluten, Giulia Anghelescu are grijă la alimentanția sa. De altfel a spus că are voie, uneori, să guste și din produse cu gluten, dar în cantități mici.

„Aveam o reacție destul de OK, în sensul că am grijă la ce mănânc. Gătesc și pentru ei și pentru mine. Am înțeles că odată la câteva luni pot în cantități foarte mici să gust din anumite alimente care conțin gluten.”, a mai spus artista, fanilor.

Giulia Anghelescu, cu sânii la vedere

Dincolo de problemele de sănătate, Giulia Aghelescu are parte și de clipe de răsfăț. Pe Instagram  a încins imaginația bărbaților, la un moment dat, cu o fotografie cu…sânii la vedere și…lenjeria intimă. Poza era făcută în dormitor.

”Încă te simt în piele, spune care-i rostul?”, a scris Giulia în dreptul fotografiei fierbinți.

Fanii au venit cu multe comentarii de apreciere: ”Superbă imagine”, ”Excepțională fotografie… magistral model”, ”Splendoare în dormitor, fermecătoare.”

Giulia Anghelescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Vlad Huidu. S-au căsătorit în anul 2012 și au făcut doi copii. Cu toate acestea, au avut parte și de momente de tensiune. S-au despărțit o scurtă perioadp, dar s-au împăcat.

”Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am fost, oficial, despărțiți. Eu cred cu tărie că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum. Nu a fost o treabă cu părinții, ci cu prietenii. Prietenii noștri sunt în continuare prietenii noștri, poate au avut nevoie de motive să vadă. Da, erau două tabere, și ai mei, și ai lui, parcă era război. Să știi că eu chiar nu am regrete și nu am avut nicio dezamăgire regretabilă, care să mă chinuie ani în șir. Cred că dacă a fost vreun hop, înseamnă că am reușit să trec cu brio dacă nu îmi aduc aminte de el. În afară de Vlad, cine m-a făcut să plâng?”, a povestit Giulia.

De asemenea, Giulia ar vrea să facă o schimbare în pandemie, mutare la țară.

”În ultimul timp a început să îmi surâdă din ce în ce mai mult ideea de a mă muta la țară! Am trăit toată viața alergând de la un concert la altul, am schimbat sute de camere de hotel, m-am bucurat de toată atenția oamenilor care mi-au ascultat muzica, am fost la sute de petreceri, am simțit vibeul multor cluburi și discoteci, iar acum tot ce îmi doresc cel mai mult e să am colțișorul meu de liniște”, a fost mesajul postat de Giulia Anghelescu pe contul său de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: