Redactia.ro
Home » Monden » Giulia Anghelescu, probleme grave de sănătate. Artista a mărturisit prin ce a trecut și de ce se umfla foarte tare

Giulia Anghelescu, probleme grave de sănătate. Artista a mărturisit prin ce a trecut și de ce se umfla foarte tare

GALERIE FOTO (3)

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a anunțat recent că se retrage din showbiz, însă a preferat să nu comenteze cu privire la această decizie. Însă, a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

 

Giulia Anghelescu, grave probleme de sănătate

Giulia Anghelescu a avut probleme de sănătate de mai bine de un an de zile. Artista a mărturisit că nu știa foarte multe lucruri depre problemele cu care se confruntă. De aici a venit și decizia de a merge la medic. În urma alergiilor, Giulia a descoperit că suferă de anumite alergii care ar fi putut, în anumite condiții, să îi fie fatale.

Mai mult, Giulia a mărturisit că începea să se umfle și nu știa de la ce. Artista a aflat pe pielea ei cum se manifestă intoleranța la gluten.

„Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten, că prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță.’, a spus Giulia Anghelescu.

Medicii i-au recomandat artistei să aibă mai multă grijă la alimentele pe care le consumă. Astfel, cu doi copii mici în casă, Giulia este nevoită să gătească atât pentru gusturile sale, cât și pe gusturile familiei sale. Totuși, vedeta a recunoscut că din când în când îi este permis să guste dintr-un aliment gustos care conține gluten fără să își afcă griji în privința reacțiilor adverse.
„Aveam o reacție destul de OK, în sensul că am grijă la ce mănânc. Gătesc și pentru ei și pentru mine. Am înțeles că odată la câteva luni pot în cantități foarte mici să gust din anumite alimente care conțin gluten.’, a mai spus artista.

Giulia Anghelescu, adevărul despre operațiile estetice

Giulai Anghelescu, fosta solistă de la DJ Project, are o siluetă de invidiat, la vârsta de 36 de ani. Artista a vorbit pentru prima dată despre operațiile estetice.
Artista a declarat că a apelat la operațiile estetice, după ce a adus pe lume doi copii.
„După ce am slăbit, na, s-au dus toate pe apa sâmbetei și am zis că mi-aș dori să fac [intervenția de mărire a sânilor], dar nu era o chestie fără de care nu puteam să trăiesc. Numai că, fiind foarte bună prietenă cu doctorul care m-a operat, el când ne întâlneam îmi zicea: «Haide, vino pe la mine!». De trei ori m-am programat, în trei ani diferiți.”, a povestit Giulia, cu ecva timp în urmă, în cadrul unei emisiuni televizate.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: