Redactia.ro
Home » Monden » ”Gogoașă” despre momentul când i-a murit fiica în brațe: ”M-a secat la inimă total”

”Gogoașă” despre momentul când i-a murit fiica în brațe: ”M-a secat la inimă total”

GALERIE FOTO (2)

Cu toții îl știm pe ”Gogoașă” drept un personaj amuzant, datorită serialului ”Trăsniții”. Însă, în viața reală, Constantin Zamfirescu poartă pe umeri o povară extrem de grea: moartea fiicei sale. Fetița lui s-a stins chiar în brațele sale. Cu greu își amintește actorul de acel moment.

”Gogoașă” despre momentul când i-a murit fiica în brațe: ”M-a secat la inimă total”

Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul lui „Gogoașă” din serialul ”Trăsniții”, a vorbit despre momentul când fiica i-a murit în brațe, la 20 de zile de la naștere. Cu greu și-a stăpânit lacrimile actorul, care a precizat că și-a iubita foarte tare fetița, care era conectată la aparate. Atunci când medicii i-au spus să-și ia rămas bun de la fiica lui, Constantin Zamfirescu s-a simțit ”secat la inimă”, după cum povestește chiar el.

”Am iubit-o extraordinar de tare! S-a stins în brațele mele. Nu le-am dat voie să o declabeze. Pur și simplu m-au chemat când au simțit că toate aparatele încep să scadă în indicatori și ultimele momente au fost la mine în brațe. Atunci m-a secat la inimă total. Cred că nu am plâns mai mult în viața mea decât atunci și cred că lacrimile mele nu erau doar apă sărată, erau toată seva și dragostea mea care se scurgea din mine. Probabil că Anastasia, care era trup în brațele meu, dar cu siguranță era suflet în jurul meu, a simțit dragostea cu care am înconjurat-o și, e posibil să fie astăzi îngerul meu păzitor, pentru care sunt astăzi în viață., a declarat ”Gogoașă” la Showbiz Report.

Și prezentatorii emisiunii au început să plângă

Nu doar ”Gogoașă” a izbucnit în plâns, ci și prezentatorii emisiunii, Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu.

”De ani de zile dacă vorbesc despre Anastasia mă stăpânesc. Acum nu am putut.”, a mai zis actorul, izbucnind în lacrimi.

Constantin Zamfirescu are o viață presărată de greutăți. De curând, a fost operat de cancer, iar acasă mai are o fetiță cu malformație. Mai exact, are limfangiom, o hipertrofiere a vaselor si a ganglionilor limfatici din obrazul drept si din buza superioară dreaptă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: