Redactia.ro
Home » Monden » Golden Buzz neașteptat la Românii au Talent! Cine sunt cei 20 de tineri care au fost pe cale să rupă scena, la propriu: ”Ați dărâmat orice”

Golden Buzz neașteptat la Românii au Talent! Cine sunt cei 20 de tineri care au fost pe cale să rupă scena, la propriu: ”Ați dărâmat orice”

GALERIE FOTO (6)

Într-o ediție memorabilă a emisiunii Românii au Talent, transmisă vineri, 5 aprilie, telespectatorii și juriul au fost martorii unui moment de excepție care a reușit să capteze esența talentului pur și a pasiunii neîngrădite pentru artă. Ansamblul Hecenii, format din 20 de copii talentați, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, originari din Republica Moldova, au adus pe scenă un spectacol vibrant de dans popular, demonstrând că tradiția și cultura autentică pot fi transmise cu succes și entuziasm de noile generații.

În ciuda faptului că membrii ansamblului studiază în locuri diferite și se întâlnesc doar în weekenduri pentru a repeta, sinergia și energia lor sunt atât de puternice încât, după cum chiar ei au mărturisit, „rup podeaua când se întâlnesc”. Această dedicație și pasiune pentru arta tradițională sunt rare și de admirat, arătând că talentul și munca asiduă pot înflori în orice colț al lumii, chiar și într-un mic sat din Republica Moldova.

Momentul care a rupt scena la Românii au Talent

Momentul prezentat de Ansamblul Hecenii pe scena Românii au Talent a fost o adevărată explozie de energie și fericire. Coregrafia lor meticulos elaborată și execuția impecabilă au făcut ca scena să vibreze literalmente sub picioarele lor. Reacția publicului a fost pe măsură, cu ovații în picioare minute în șir și exclamații de uimire și admirație din partea juriului. Acest spectacol de neuitat a reușit nu doar să încânte audiența, ci și să aducă un omagiu vibrant culturii și tradițiilor populare.

„Bătrânii de la noi din sat se bucură mult că noi, generația tânără, încă păstrăm tradițiile strămoșești. De fiecare dată ne laudă.

Ne dorim să uimim juriul și publicul cu mișcările noastre, să se ridice în picioare, să arătăm că talentul se poate naște oriunde”, au spus concurenții.

Golden Buzz istoric de la Andra

În urma acestei prestații excepționale, Ansamblul Hecenii a primit cea mai înaltă recunoaștere posibilă în cadrul emisiunii: Golden Buzz-ul, acordat de Andra. Acest moment istoric, prima dată când un dans popular este recompensat în acest mod în istoria Românii au Talent, subliniază valoarea inestimabilă a păstrării și promovării culturii tradiționale prin intermediul artei. Andra, impresionată profund de talentul și energia tinerilor dansatori, a subliniat astfel importanța și frumusețea păstrării tradițiilor și a transmis un mesaj puternic despre unitate și respect intercultural.

„Vai de capul meu, nu se poate așa ceva!”, a spus Andi Moisescu.

„Ce ne-a lovit? Ce ne-a lovit?”, a exclamat Mihai Bobonete.

„Nu am văzut în viața mea un dans mai ritmat și dansat în felul ăsta. Vă jur că în acest moment am piele de găină, ați executat cu atâta dăruire și cu atâta suflet…în viața mea nu am văzut acest lucru”, a mărturisit Andra.

„Nu a fost un dans popular, a fost un fel de haka al dansurilor populare! V-aș scoate în față la orice competiție sportivă, în loc de imn, să intrați voi cu dansul astă, se vedem ce mai fac adversarii. (…) Nu am văzut atâta viață și dăruire pe scenă de foarte multă vreme. Sunteți extraordinari, sunteți fenomen”, a spus Bobonete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: