Redactia.ro
Home » Monden » Grasu XXL are o nouă iubită! După despărțirea de Laura Andreșan, artistul a fost văzut cu o femeie și un copil abia născut

Grasu XXL are o nouă iubită! După despărțirea de Laura Andreșan, artistul a fost văzut cu o femeie și un copil abia născut

GALERIE FOTO (3) Grasu XXL are o nouă iubită!

Grasu XXL are o nouă iubită! Imaginile au apărut la doar câteva zile după ce artistul și-a anunțat despărțirea de Laura Andreșan, femeia cu care are a fost timp de 12 ani și are copil. 

Grasu XXL are o nouă iubită

După ce vestea că unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz s-a despărțit, acum fanii sunt șocați să afle că artistul Grasu XXL a trecut peste foarte ușor. Se pare că Grasu XXL are o nouă iubită, însă asta nu e tot! Artistul a fost văzut cu bruneta, iar aceasta purta în brațe un copil care are mai puțin de trei luni.

Grasu XXL are o nouă iubită! Paparazzi de la spynews.ro au surprins câteva imagini cu artistul, însă acesta nu era singur, ci cu o femeie misterioasă. La doar câteva zile de când și-a anunțat despărțirea de Laura Andreșan, femeia care i-a fost alături 12 ani și cu care are împreună un copil, artistul a fost văzut în fața casei sale, urcând într-o mașină cu multe bagaje, urmat de o femeie misterioasă și de un bebeluș de câteva luni.

Urmăriți de paparazzi, Grasu XXL, alături de femeia misterioasă, au oprit în fața unui spital de copii din București, de unde Grasu XXL a coborât împreună cu femeia și micuțul, chiar în fața secției de primiri urgențe. Au așteptat ceva timp până le-a venit rândul, apoi, momentul șocant al serii, a fost când artistul a primit un document pe care a trebuit să-l semneze. Să fie oare tatăl copilului? Legea prevede clar că nu poți semna acte pentru un copil, doar dacă ești părintele acestuia.

Grasu XXL are o nouă iubită! În timp ce și-a așteptat posibila iubită afară, Grasu XXL a dat mai multe telefoane, vizibil afectat de situație. A vorbit foarte mult la telefon prin videocall, fiind destul de agitat și nu era deloc într-o stare bună. În tot acest timp, Grasu XXL a așteptat-o pe femeia misterioasă în fața spitalului. Cei doi par foarte apropiați și destul de familiarizați unul cu celălalt, dar și cu bebelușul care nu are mai mult de trei luni. La ieșirea femeii misterioase din spital, cei doi s-au întors de unde au plecat și nu au mai părăsit casa până a doua zi.

Motivul despărțirii dintre Laura Andreșan și Grasu XXL

Anunțul că cei doi se despart a fost făcut chiar de Grasu XXL pe rețelele de socializare. Acesta a mărturisit că el și Laura Andreșan au ales să se despartă și că vor crește împreună fetița pe care o au. După 12 ani de relația, s-a aflat și motivul despărțirii dintre cei doi.

Laura Andreșan a făcut, la începutul anului 2019, dezvăluiri despre ceea ce a nemulțumit-o la artist. Aceasta a declarat că ani de zile Grasu XXL nu i-a oferit atenția și iubirea de care ea avea nevoie, iar după informațiile aflate de la paparazii, ne putem da seama și de ce.

”Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul?Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire”, declara Laura Andreșan.

După despărțire, Laura Andreșan a precizat că ea s-a schimbat ca femeie: i-au dispărut fricile și nesiguranța pe sine.

”Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc. Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi”, mai spunea Laura Andreşan, în 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: