Redactia.ro
Home » Sport » “Grasul se va c… pe el și va muri”! Dialog incredibil între medicii lui Maradona

“Grasul se va c… pe el și va muri”! Dialog incredibil între medicii lui Maradona

Diego Maradona, dialog incredibil între doctori

O lume întreagă este în șoc, după ce jurnaliștii de la Infobae au publicat o înregistrare audio a unei conversații între Leopoldo Luque, doctorul personal al lui Diego, şi Agustina Cosachov, psihiatrul care se ocupa de acesta.

Ancheta privind moartea lui Diego Maradona este departe de a se fi terminat. Procurorii găsesc noi probe. Un dialog incredibil a fost dezvăluit de presă. În centrul scandalului este doctorul personal al lui Maradona, Leopoldo Luque, cel care l-a operat pe creier în octombrie 2020. Acesta are o conversație cu Augustina Cosachov, psihiatrul fostului fotbalist, iar din aceasta se vede clar că niciunul nu îl respectau pe argentinian. Dialogul publicat a stârnit un val de reacții. Mai întâi, Leopoldo Luque are un dialog cu un prieten.

„Nu-ți face griji, sunt pe autostradă acum. O să ajung… Pare să fie mort. Zice că e mort”.
„La Bario San Andres. Trebuie să ajungi tot acolo unde mergem noi mereu, la Santa Maria de Tigre. Și ții drumul, mergi până când dai în strada Italia. La Italia stă. O să îți dau locația mai târziu”.
„Da, idiotule, pare că a făcut stop cardio-respirator! Grasul va muri făcând pe el. Habar nu am ce a făcut”.

Dialogul dintre cei doi medici

În presă au apărut mai multe fragmente din conversațiile celor doi medici care ar fi trebuit să aibă grijă de Diego Maradona.
Augustina Cosachov: „Am făcut-o manual, acum ei se află cu echipa, îl resuscitează și e intubat. Dar a durat 10-15 minute să facem asta pentru că ambulanța nu venea”.
Leopoldo Luque: „Înțeleg asta, am priceput că asta înseamnă resuscitare, dar ce vreau eu să știu este dacă el mai este acum resuscitat sau dacă deja e intubat? I s-a pus o linie? I-a revenit pulsul sau nu? Asta vreau să știu, dacă inima s-a reactivat. Să spunem că, dacă i se face resuscitare deja de jumătate de oră, e practic mort. Asta vreau eu să știu”.
Augustina Cosachov: „Nu. Am intrat în cameră și el era rece. Rece, fără semne vitale! Am început să-i facem resuscitare și și-a recăpătat pulsul puțin și i-a revenit puțin și temperatura corporală. Toate acestea au durat în jur de 10 minute. Noi făceam resuscitare manuală. Am făcut-o eu, asistenta, negrul și Monona. Iar apoi a ajuns ambulanța. În acest moment acționează ei și nu ne-au dat informații. Nu ne spun care este situația. Eu am plecat. Ei nu îmi spun nimic”.
Leopoldo Luque: „Bine, bine. Iar ultimul lucru pe care ți-l cer… Eu sunt pe drum, o să ajung în 40 de minute. I-ai simțit pulsul într-un anumit moment sau nu avea deloc puls? I-a revenit pulsul? Știu și îmi imaginez că din cauza asta l-au resuscitat, dar și-a recăpătat pulsul?”
Augustina Cosachev: „Părea mort”
Luque: „Calmează-te, gata, asta este. E un pacient complex și ce trebuie să se întâmple se va întâmpla. Noi o să fim acolo”.
Cei doi doctori au problem mari cu legea, fiind în acest moment anchetați pentru că l-ar fi neglijat pe fostul mare fotbalist. În plus Leopoldo Luque este acuzat că i-a falsificat semnătura lui Maradona pe actele din spital. Este vorba de o cerere din dosarul medical. Doar pentru acest lucru, doctorul poate primi 2 ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: