Redactia.ro
Home » Sport » Identitatea falsă folosită de Maradona! Ce s-a descoperit la clinica unde a fost operat

Identitatea falsă folosită de Maradona! Ce s-a descoperit la clinica unde a fost operat

Diego Maradona, dialog incredibil între doctori

Apar noi informații despre ce s-a întâmplat cu fostul mare fotbalist, Diego Maradona. Argentinianul a murit pe 25 noiembrie, iar de atunci procurorii investighează motivele care au dus la decesul său.

Pe certificatul de deces la cauza morții este scris edem pulmonar acutizat de cardiomiopatie cronică. Există însă un document pe care procurorii l-au găsit la spitalul unde a fost operat Maradona, care le-a atras atenția. Din acesta reiese că El Pibe D’Oro ar fi avut nevoie de îngrijiri special, după externarea sa.

”Ținând cont de istoricul pacientului există pericolul ca administrarea medicamentelor să nu aibă efectul scontat și ca acesta să prezinte pierderi de cunoștință și probleme respiratorii. De aceea, pacientul ar avea nevoie de ventilație și asistență monitorizată în cazul unor complicații,” se arată în documentul găsit la spital.

Procurorii au constatat că în casa în care locuia Maradona nu exista niciun aparat de acest gen. În prezent sunt cercetați doctorii Luque și Cosachov (psihiatru). Amândoi și-au asumat la momentul respective responsabilitatea pentru tratamentul fostului fotbalist. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă până la 5 ani de închisoare. Diego Maradona avea însă problem grave de sănătate. Suferea de alcoolism și depresie.

„Pacientul nu a fost monitorizat, nu a existat o supraveghere medicală continuă, deși starea lui necesita acest lucru, și nu lua medicamentele necesare pentru bolile de inimă de care suferea”, au scris jurnaliștii italieni.

Identitate falsă folosită de Maradona

Din documentele care există s-a aflat că Diego Maradona s-a internat sub o identitate falsă. Pentru a se feri de ochii curioșilor a ales numele Ariel Gomez. Absolut toate datele sale au fost modificate.
Probabil cel mai mare fotbalist din toate timpurile a murit pe 25 noiembrie. El fusese operat pe creier cu puțin timp în urmă. După ce renunțase la droguri, Maradona se lupta cu dependența de alcool și lua foarte multe medicamente. Pe 25 noiembrie a suferit un stop cardiorespirator. Peste 1 milion de oameni au mers să-și ia adio de la Diego Maradona, la Buenos Aires.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: