Redactia.ro
Home » Sport » Mărturia cutremurătoare a fostei iubite a lui Maradona

Mărturia cutremurătoare a fostei iubite a lui Maradona

Maradona iubita, Laura Cibilla

Laura Cibilla, fosta iubită a lui Diego Maradona a povestit despre relația ei cu fostul mare fotbalist. Dezvăluirile ei au uimit foarte multe persoane.

Laura Cibilla era chelnăriță într-un bar din Buenos Aires. S-a întâlnit cu Maradona în 1998, cînd avea doar 21 de ani. Relația dintre cei doi a durat doi ani. Laura susține că are un copil împreună cu ”El Pibe de Oro”. Acesta nu l-a recunoscut pentru că testul de paternitate a fost negativ. Femeia susține că acesta a fost falsificat.

”Am deschis procesul pentru paternitate când fiul meu avea șapte ani. Diego n-a venit la prima înfățișare, nici la a doua. La a treia n-am fost eu. Într-o zi m-a sunat avocatul meu, era cu Diego. Sora mea l-a luat pe fiul meu de la școală, el era în clasa a doua. Am mers la proces și era multă lume în sală. Diego mi-a spus că testul ADN este negativ. Atât a însemnat iubirea mea pentru el… Niciodată nu am suferit o asemenea rușine. Eu nu am mai fost cu nimeni, în nicio relație, după ce m-am despărțit de Maradona. Simt că a falsificat testul ADN, dar asta este. Nu am mai vorbit niciodată cu el, de atunci”, a povestit Laura Cibilla, la o emisiune TV.

Cum s-a purtat Maradona cu iubita sa

La început, fostul mare fotbalist și-a tratat iubita foarte frumos. Mici atenții, care au făcut-o pe fată să creadă că va avea o relație ca în povești. Brusc însă totul s-a schimbat. Se pare că Maradona era foarte gelos și uneori chiar violent. Pentru a putea pune capăt relației, femeia s-a mutat pentru o perioadă în Spania.

”Eram frumoasă, aveam un job, un apartament închiriat în Recoleta. Aveam toată viața în față. Mi-am zis că o să-l scot din mediul în care trăia. Iluzie. La început a fost totul bine. Flori, ursuleți, mesaje. Drăguț. Apoi a urmat o perioadă în care nu-l recunoșteam. Diego era violent și bolnav de gelozie. Nu mai puteam merge nici măcar la supermarket. Am fugit, ca să pot merge la serviciu. Îmi zicea că sunt iubirea vieții lui, dragostea lui, ca o soție. Spunea că nu vrea ca nimeni să se uite la mine.Când cineva venea în vizită acolo unde locuiam, nu puteam să-l privesc în față. Era deja prea mult”, a mai declarat Laura.

Cu timpul, Laura a ajuns să ia și droguri. Apoi organismul ei a început să cedeze și a ajuns pe mâna medicilor de mai multe ori.

”Mă tot întreba dacă vreau și eu și insista mereu. Obișnuiam să jucăm cărți până la 5 dimineața. Adormeam, iar când mă trezeam, el mă-ntreba iar: ‘Vrei și tu?’. ‘Nu, mersi’, îi răspundeam. Până când, la un moment dat, am zis da. M-am îmbolnăvit foarte rău din cauza asta. Am ajuns la spital de câteva ori, aveam 40 de kilograme. Și asta pentru că luam cocaină alături de o persoană de 80-90 de kilograme, un sportiv”, a mai spus Laura Cibilla.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: