Redactia.ro
Home » Sport » Ultima dorință a lui Diego Maradona! Ce a scris înainte de a muri

Ultima dorință a lui Diego Maradona! Ce a scris înainte de a muri

Diego Maradona scrisoare, ultima dorinta, sinucidere

Ultima scrisoare pe care a scris-o Diego Maradona datează din 13 octombrie. Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, fostul mare fotbalist a avut câteva instrucțiuni pentru avocatul său.

„El Pie D’Oro” i-a transmis avocatului său, înainte de a muri ce trebuie să facă. Maradona și-ar fi dorit ca trupul său să fie expus într-un muzeu.

„După o analiză grea, vreau să îmi exprim dorința ca, după ce o să mor, corpul meu să fie îmbălsămat și să fie expus într-un muzeu, înconjurat de foarte multe trofee, obiecte personale și cât mai multe amintiri posibile”, a scris Maradona.

Dorința nu i-a fost însă respectată. Familia a decis să-l înmormânteze într-un cimitir din Buenos Aires. Un muzeu va fi construit în memoria argentinianului, în India. Va fi construit de bijutierul Boby Chemmanur, cel care l-a adus pe Maradona în India, în urmă cu 8 ani, la Kerala. Acesta vrea ca în muzeu să existe o piesă cu „Mână a lui Dumnezeu”, care să-l înfățișeze pe Maradona în momentul în care a marcat golul cu Anglia, de la sferturile Cupei Mondiale din 1986. În acel an Argentina a devenit campioană.

Maradona s-a sinucis?

Unul dintre apropiații lui Maradona, care i-a fost aproape 30 de ani susține că acesta s-ar fi sinucis. Doctorul Alfredo Cahe a făcut această afirmație în cadrul unei emisiuni TV.

”Diego s-a sinucis! Maradona se săturase de tot ce îl înconjura. Una dintre asistentele care au stat cu el până la sfârșit mi-a spus: ‘Nu mai voia să trăiască! Era obosit”, a mai spus Cahe.

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. A fost operat mai pe creier, iar doctorii spuneau că recuperarea decurge bine. A murit însă acasă, cauza fiind un stop cardiac. Se lupta cu dependența de alcool și depresia. Procuratura a demarat însă o anchetă în cazul morții marelui fotbalist.
Publicația La Nacion a făcut public un document din data de 12 noiembrie, semnat de doctorul Leopoldo Luque și de fiicele lui Maradona, Giannina și Jana. Se pare că doctorii nu erau de acord cu externarea sa din clinica Olivos, acolo unde fusese operat pe creier. A fost înființată o comisie special pentru a cerceta cazul. Trebuie să se decidă dacă decesul putea fi evitat și dacă doctorii Leopoldo Luque și psihiatrul Agustina Cosachov sunt vinovați de neglijență. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă între un an și 5 ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: