Redactia.ro
Home » Știri » Greșeala pe care o faci când bagi laptele în frigider. Cei mai mulți îl pun unde nu trebuie

Greșeala pe care o faci când bagi laptele în frigider. Cei mai mulți îl pun unde nu trebuie

Greșeala pe care o faci când bagi laptele în frigider. Cei mai mulți îl pun unde nu trebuie

Iată greșeala pe care o faci când bagi laptele în frigider. Cei mai mulți dintre oameni îl pun unde nu trebuie, mai exact, pe ușa frigiderului.

Greșeala pe care o faci când bagi laptele în frigider. Cei mai mulți îl pun unde nu trebuie

Laptele este foarte folositor și, de obicei, îl cumpărăm la cutie sau la sticlă. După ce îl achiziționăm, îl scoatem din pungă și îl așezăm în frigider, iar cei mai mulți dintre noi tindem să îl așezăm acolo unde nu e indicat: în ușa frigiderului. Stă mai bine acolo și este mai ușor de găsit și de scos atunci când este nevoie de el, nu?

Totuși, trebuie luată în considerare o altă variantă. Sunt unii specialiști care spun că nu este deloc locul potrivit pentru depozitarea acestui produs alimentar și explică de ce.

Într-un clip de pe TikTok, care conține mai multe sfaturi despre păstrarea corespunzătoare a laptelui, persoana care l-a realizat spune așa: „Nu puneți laptele în ușa frigiderului. Când deschideți, el se îndepărtează de aerul rece, lucru care îi afectează prospețimea”. Probabil că vă gândiți că ușa frigiderului nu stă deschisă mult timp, este adevărat, însă problema o reprezintă faptul că această acțiune se poate repeta de-a lungul zilei, lucru care crește perioada de timp.

Cel mai bine este să depozitați astfel laptele unde este mai rece, ca să reziste mai mult, mai degrabă decât în ușile frigiderului, unde temperatura tinde să fie mai ridicată, a mai menționat persoana în cauză. De asemenea, bacteriile potențial dăunătoare cresc la temperaturi mai calde.

„Într-adevăr funcționează. Am pus laptele în spate și copiii nu îl găsesc, așa că durează mai mult”, a glumit cineva într-un comentariu publicat în mediul online.

Indicat este ca laptele să fie pus pe un raft aflat la mijlocul frigiderului sau jos de tot. Aerul cald se ridică, astfel încât rafturile superioare pot fi cu câteva grade mai calde decât cele inferioare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: