Redactia.ro
Home » Știri » Grevă în Olanda. MAE anunță grevă pe întreg teritoriul țării

Grevă în Olanda. MAE anunță grevă pe întreg teritoriul țării

Grevă în Olanda

Grevă în Olanda. MAE anunță greve pe întreg teritoriul țării . Ministerul Afacerilor Externe informează românii care călătoresc în Olanda că FNV a anunţat greve pe întreg teritoriul ţării, marţi.

Pe o perioadă de 24 de ore, începând cu ora 4.00.

Grevă în Olanda. MAE avertizează românii asupra grevei de marţi în Olanda

Potrivit Mediafax, Ministerul Afacerilor Interne informează românii care călătoresc în Olanda că FNS a anunţat greve pe întreg teritoriul ţării, marţi.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Ţărilor de Jos că FNV a anunţat greve.

Acestea vor avea loc pe întreg teritoriul Olandei marţi, 28 mai 2019, pentru 24 de ore, începând cu ora 4:00.

La acţiunile greviste anunţate vor participa: personalul din transportul public; angajaţi ai căilor ferate; angajaţi ai transportului public de suprafaţă, se arată în comunicatul de presă al instituției.

De asemenea, instituția declară că „aeroportul Schiphol anunţă că va fi inaccesibil cu transportul public în intervalul de timp menţionat.

Iar circulaţia de suprafaţă fiind limitată doar la transportul pe calea ferată. Între Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Sloterdijk şi Gara Centrală din Amsterdam. cu patru garnituri de tren/oră, în intervalul de timp 05:00 – 21:00 din data de 28 mai 2019.

MAE transmite românilor că pot solicita asistență consulară la Ambasadei României la Haga

MAE aminteşte cetăţenilor români că pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Haga.

+ 31 (0) 70 354 15 80; + 31 (0) 70 322 86 12; +31 (0) 70 331 99 80, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate.

Acestea fiind preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, au la dispoziție telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Regatul Ţărilor de Jos.
+ 31 (0) 6 22 82 33 00 şi telefonul de urgenţă al secţiei consulare: +31 (0) 651 596 107.

Ministerul recomandă și consultarea paginilor de Internet http://haga.mae.ro, www.mae.ro<http://www.mae.ro>. Reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au7 la dispoziție aplicația „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Citește și: MAE anunţă că a contestat în timp util decizia luată de Comisia Europeană prin care România ar putea pierde 80 milioane euro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: