Redactia.ro
Home » Monden » Grigore Leșe, la un an de la accidentul vascular. Cum se simte și când revine la TV: „Mă întorc și la catedră”

Grigore Leșe, la un an de la accidentul vascular. Cum se simte și când revine la TV: „Mă întorc și la catedră”

Grigore Leșe a apărut în public, la un an de la accidentul vascular. Iată când revine la TV îndrăgitul rapsod.

Vești noi despre starea de sănătate a îndrăgitului Grigore Leșe! Celebrul artist revine pe micile ecrane, după o pauză de aproape un an, în urma accidentului vascular suferit.
Grigore Leșe nu se întoarce doar la TV, ci și în fața studenților lui. Faimosul interpret popular a transmis că se întoarce și la catedră! Iată cum se simte cântărețul, după serioasele probleme de sănătate!

După 9 luni de la accidentul vascular pe care l-a suferit și care i-a deteriorat profund sănătatea, Grigore Leșe e pregătit să revină, atât pe micile ecrane, cât și la catedră. Este dornic să muncească din nou în televiziune, dar să și le predea studenților săi, de care este foarte atașat.

Grigore Leșe, la un an de la accidentul vascular. Când revine la TV

În urmă cu 9 luni, Grigore Leșe a trecut printr-o mare cumpănă a vieții. Artistul a suferit un accident vascular. Artistul spune că programul mult prea încărcat și-a pus amprenta asupra sănătății sale. Din fericire, a reușit să depășească momentul de grea încercare.

După cum a povestit chiar rapsodul, imediat după accidentul vascular, Grigore Leșe a ajuns direct la spital. Cei care l-au ajutat să se însănătoșească au fost medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca.

„M-am ostenit tare mult, anul trecut și, în luna decembrie, am suferit un accident vascular. Am ajuns la Spitalul de Urgență din Floreasca, medicii de acolo m-au salvat!”, a declarat Grigore Leșe pentru Impact.ro.

În prezent, Grigore Leșe spune că se simte mult mai bine. După ce s-a pus din nou pe picioare, este pregătit să-și reia activitățile din punct de vedere profesional. Are de gând să revină atât la televizor, cât și la catedră, în rol de profesor, dar și la concerte.

„Cu sănătatea sunt foarte bine, acum, la nouă luni de la accidentul vascular. Revin la tv, pe scenă și la catedră. Se va face emisiunea ‘Vedeta populară’, la TVR 1, și în acest sezon, cred că din octombrie, rămân juratul emisiunii, ca până acum. Iar la sfârșitul lunii septembrie, voi filma și pentru emisiunea mea, de la TVR 3.”, a mai povestit îndrăgitul artist.

Grigore Leșe, mesaj emoționant după moartea lui Ion Caramitru

Rapsodul Grigore Leșe, 67 de ani, a fost văzut de public cu ocazia evenimentului care a îndoliat lumea culturală din România, moartea lui Ion Caramitru.

„Moartea prietenilor înseamnă începutul morții tale! A fost un om extraordinar, un actor și un manager extraordinar.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească, a făcut multe pentru cultura românescă”, a spus Grigore Leșe, prezent la Teatrul Național București, unde i-a lăsat un ultim omagiu celui ce a fost Ion Caramitru.

Etichete: