Redactia.ro
Home » Știri » Guvernul aprobă astăzi exproprierile pentru autostrada Sibiu-Piteşti

Guvernul aprobă astăzi exproprierile pentru autostrada Sibiu-Piteşti

Guvernul aprobă astăzi exproprierile pentru autostrada Sibiu-Piteşti

Guvernul aprobă astăzi începerea procedurii de expropriere a imobilelor care sunt proprietate privată și care se află pe coridorul lucrărilor pentru autostrada Sibiu-Piteşti, secţiunea 1 Sibiu – Boiţa. Exproprierile sunt în valoare de peste 5 miliarde de lei. Acestea sunt alocate din bugetul Ministerului Transporturilor.

„Se aprobă declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional «Autostrada Sibiu Piteşti» – Secţiunea 1 Sibiu – Boiţa, expropriator fiind statul român, reprezentat de Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.”, arată proiectul de hotărâre de Guvern.

Guvernul aprobă astăzi exproprierile pentru autostrada Sibiu-Piteşti

Suma alocată de Guvern pentru expropieri este de 5 miliarde de lei.

„Sumele individuale estimate de expropriator, aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional. «Autostrada Sibiu Piteşti» – Secţiunea 1. Sibiu – Boiţa, situat pe amplasamentul prevăzut la art.1, aflate pe raza localităţilor Şelimbăr, Tălmaciu, Boiţa din Judeţul. Sibiu, sunt în cuantum total de 5.001 mii lei şi sunt alocate de la. Bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2019, nr. 50/2019, la capitolul 84.01 «Transporturi», subcapitolul 03 «Transport. Rutier», titlul 58 «Proiecte cu finantare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014 – 2020», articolul 58.03 – «Programe din Fondul de Coeziune (FC)»”, arată proiectul de act normativ.

Citește și: Ashleigh Barty a pierdut locul 1 WTA. Cine e noul lider mondial

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: