Redactia.ro
Home » Sport » Halep a învins-o pe Irina Begu! Cu cine va juca în turul următor

Halep a învins-o pe Irina Begu! Cu cine va juca în turul următor

simona halep, WTA

Simona Halep a trecut fără probleme de Irina Begu în două seturi 6-3, 6-4. Astfel, după o oră și 23 de minute, constănțeanca s-a calificat în turul trei la Roland Garros.

Este pentru a 8-a oară când Simona Halep o învinge pe Irina Begu. Astăzi, campioana de la Roland Garros din 2018 a mai stabilit un record personal. 16 meciuri fără înfrângere în acest an. Pentru calificarea în turul următor, Simona Halep va primi un cec de 126.000 de euro şi 130 de puncte WTA.

„A fost un meci greu, Irina a jucat foarte bine, am simțit meciul greu, a servit foarte puternic și nu puteam să returnez. Tot ce contează e că am reușit să câștig în două seturi. Îmi simt picioarele puțin cam grele din cauza terenului, dar e plăcut să joci aici și deja mă gândesc la runda următoare”, a spus Simona Halep, chiar pe teren, la finalul meciului.

Begu nu va pleca de la turneul parizian. Ea continuă în proba de dublu alături de Raluca Olaru.

Următoarea adversară a Simonei este Anisimova

Amanda Anisimova are doar 19 ani și este pe locul 29 WTA. Halep a mai întâlnit-o o singură dată până acum, tot pe zgura pariziană, anul trecut, în sferturile de finală. Atunci puștoaica în vârstă de 18 ani la acea vreme a produs cea mai mare surpriză. A eliminat-o pe simona Halep.

„Sper să continui seria victorilor, e tot ce vreu, dar nu e ușor. Am jucat aici anul trecut contra Anisimovei și am pierdut. Acum, sper să joc mai bine decât anul trecut, să lupt până la final, dar nu va fi ușor. E un trofeu de Grand Slam și e greu. Mă bucur să fiu aici și vreau să câștig meciul următor”, a spus românca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: