Redactia.ro
Home » Sport » Debut perfect pentru Simona Halep! A câștigat de ziua ei

Debut perfect pentru Simona Halep! A câștigat de ziua ei

simona halep, roland garros, victorie

Simona Halep nu a avut nicio emoție în primul tur la Roland Garros. A învins-o într-o oră și 24 de minute pe Sara Sorribes Tormo, în două seturi, 6-4, 6-0. După meci înainte de interviul de pe teren, Simonei i s-a cântat „La mulți ani”.

Simona Halep, principala favorită a turneului s-a calificat în turul 2, după ce a trecut de Sara Sorribes Tormo. La început românca s-a acodomdat mai greu fiind nevoită să joace cu bluza de trening pe ea. La Paris au fost doar 13 grade la ora meciului. Sorribes Tormo a reușit primul break al partidei, la 3-1 în primul set, dar Halep a câștigat imediat. Spanioloaica a mai reușit un break, apoi Simona nu i-a mai dat nicio șansă. Din acel moment s-a dezlănțuit, reușind să câștige 10 game-uri consecutive.

„Da, am avut ceva probleme la începutul meciului. Mingea nu prea zbura, ea nu greșea deloc, e foarte puternică. Lovește cu mult efect. Apoi am urmat planul B, mi-am deschis mai mult terenul și am încercat să nu închid repede punctele. Am muncit mult pentru fiecare punct. Cred că am făcut un record de scurte astăzi, n-am lovit niciodată atât de multe într-un meci. Dar a fost bine, am scos-o din ritm”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, victorie în ziua în care a împlinit 29 de ani

Deja toți specialiștii o văs pe româncă favorită la câștigarea trofeului. Simona Halep s-a mai impus o dată la Roland Garros în 2018. Mats Wilander, câștigător a trei trofee pe zgura pariziană, pariază pe Simona.

”Nu știu cum trebuie să joci ca să o bați pe Simona Halep! Poate ajunge la orice minge, e foarte concentrată. Cred că a regretat că nu s-a dus la US Open, putea câștiga. Sunt momente ciudate în tenis, din cauza pandemiei, dar Simona și-a revenit cel mai repede după perioada de pauză. Este principala favorită aici! Cred că Roland Garros este turneul la care Simona Halep se simte cel mai bine, va fi greu de bătut”, a spus Mats Wilander, pentru Eurosport, acolo unde comentează turneul.

În turul secund, Halep o va întâlni pe Irina Begu (72 WTA). Anul acesta constănțeanca a câștigat trei titluri. La Dubai, Praga și Roma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: