Redactia.ro
Home » Sport » Halep s-a accidentat la meciul cu Krejcikova! Cu cine joacă în turul următor la Praga

Halep s-a accidentat la meciul cu Krejcikova! Cu cine joacă în turul următor la Praga

simona halep, turneu Praga

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Praga. “A fost foarte dificil să caut un ritm”, a declarat Halep, după meci.

Constănțeanca a învins-o în trei seturi 3-6, 7-5, 6-2 pe Barbora Krejcikova. Faptul că nu a jucat aproape cinci luni se vede. Românca și-a intrat greu în ritm, în plus a suferit și o accidentare ușoară în zona dintre umărul drept și gât. Spre finalul setului secund Simona Halep s-a enervat după ce a făcut 6 duble greșeli în timp ce adversara sa nu a făcut niciuna. S-a abținut cu greu să nu lovească cu racheta de pământ.

„Da, a jucat foarte bine, a fost foarte dificil să caut un ritm. Eu am rămas concentrată la fiecare minge pe care am jucat-o. Am încercat să intru în ritm. Să încetez să mai ratez și cred că, în final, am găsit ritmul și am putut să joc mai bine. Serviciul meu nu este foarte bun în acest moment. Dar continui să lucrez la asta și sper să îl îmbunătățesc de la o zi la alta”, a spus Halep, după meci.

Cu cine joacă în sferturi la Praga

Halep, numărul 2 în clasamentul WTA o va întâlni în turul următor pe poloneza Magdalena Frech (174 WTA). Următoarele meciuri nu ar trebui să-i pună probleme Simonei, după ce un singur cap de serie în afara ei a mai rămas pe tabloul principal. Este vorba despre belgianca Elise Mertens. Petra Martic, a doua favorită a competiției a pierdut în fața Krystinei Pliskova (69 WTA), scor 1-6, 5-7.
Simona Halep nu a mai jucat niciodată cu Magdalena Frech

„Am văzut-o abia acum, la meci, e o luptătoare, va fi un meci interesant, nu am mai jucat cu ea, așa că va fi ceva nou și aștept să joc cu ea”, a declarat românca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: