Redactia.ro
Home » Sport » Hanca și Râpă au câștigat Cupa Poloniei! Cum au sărbătorit românii

Hanca și Râpă au câștigat Cupa Poloniei! Cum au sărbătorit românii

Cracovia, Cupa Poloniei, Sergiu Hanca

Sergiu Hanca și Cornel Râpă au fost titlulari în finala cupei din Polonia. Cracovia, echipa românilor a învins-o cu 3-2, pe Lechia Gdansk și a luat trofeul.

Cracovia va juca în preliminariile ediției viitoare a Europa League, după ce a câștigat Cupa Poloniei. În campionat echipa românilor a încheiat sezonul doar pe locul șapte. Câștigătoarea Cupei a fost decisă în prelungiri. Cei de la Lechia Gdansk au condus după primele 45 de minute, după golul marcat de Omran Haydary în minutul 21. Pelle van Amersfoort a egalat în repriza a doua. Cornel Râpă a marcat și el, dar golul a fost anulat pentru un henț făcut de român. Lechia a marcat din nou pe final de meci, dar echipa românilor a revenit încredibil și a restabilit egalitatea. Golul care le-a adus cupa celor de la Cracovia a fost marcat de Mateusz Wdowiak în prelungiri.

Petrecere la finalul meciului

După fluierul final, jucătorii de la Cracovia au sărbătorit împreună cu fanii veniți la stadion. Sergiu Hanca s-a suit pe poartă și a cântat alături de suporterii care au avut voie pe stadion. Au fost aprinse torțe și fumigene.


În urmă cu aproape o lună, Sergiu Hanca a declarat că își dorește să-și încheie cariera la Dinamo, echipa sa de suflet. Mijlocașul s-a înscris și în programul DDB.

„La Dinamo vreau să-mi închei cariera. Și soția mea știe acest lucru. Viața mea este la Dinamo. Vorbesc cu mulţi colegi de acolo. Cu oamenii din conducere m-am înţeles foarte bine, sufăr pentru ei. Dar eu sunt optimist că vor reveni, e ceva imposibil ca Dinamo să retrogradeze, dar totul depinde de ei. Ştiu că e presiunea foarte mare şi mereu le ţin pumnii şi sunt alături de ei”, a declarat mijlocașul la Look Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: