Redactia.ro
Home » Sport » Haos în Marele Premiu al Braziliei! Coechipierii de la Ferrari, Vettel și Leclerc s-au ciocnit

Haos în Marele Premiu al Braziliei! Coechipierii de la Ferrari, Vettel și Leclerc s-au ciocnit

Haos în Marele Premiu al Braziliei

Haos în Marele Premiu al Braziliei. Sebastian Vettel a fost acuzat că l-a acroșat intenționat pe colegul său de la Ferrari, Charles Leclerc. Cursa de la Interlagos a fost câștigată de Max Verstappen.

În penultima cursă a sezonul a avut loc incident care a uimit pe toată lumea. Cu 5 tururi înainte de final a fost haos în Marele Premiu al Braziliei. Piloții echipei Ferrari se aflau pe locurile 4 și 5. Vattel a dorit să depășească însă și-a acroșat colegul. Mai bine spus i-a „tăiat” fața deși avea suficient loc. În acel moment, Charles Leclerc s-a enervat cumplit. „Ce naiba?”, s-a auzit pe comunicarea radio, iar colegul său a replicat: „Am pană. Ce naiba face? Scuze!”. În urma incidentului amândoi au fost obligați să abandoneze cursa. Pilotul german a fost acuzat că și-a acroșat intenționat coechipierul.

La final a oferit și o scurtă explicație.

„Nu aveam prea mult spațiu la dreapta, iar el a avut evident o trasă mai bună și a încercat să mă depășească în virajul 3. Asta e tot”, a declarat Vettel.

Max Verstappen a câștigat în Brazilia

Penultima cursa a anului a fost câștigată de Max Verstappen. Pilotul celor de la Red Bull a obținut a opta victorie din carieră. Pierre Gasly a obținut un incredibil loc doi pe circuitul de la Interlagos. Ultimul loc i-a revenit campionului mondial, Lewis Hamilton. Britanicul a devenit pentru a șasea oară campion mondial la începutul lunii noiembrie. Atunci a terminat pe locul secund în Marele Premiu al Statelor Unite, de la Austin (Texas). Ultima cursă a anului are loc pe 1 decembrie la Abu Dhabi.

Citește și: Replici acide între Cornel Dinu și Laurențiu Reghecampf!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini