Redactia.ro
Home » Sport » Replici acide între Cornel Dinu și Laurențiu Reghecampf!

Replici acide între Cornel Dinu și Laurențiu Reghecampf!

Replici acide între Cornel Dinu și Laurențiu Reghecampf

Replici acide între Cornel Dinu și Laurențiu Reghecampf! Fostul antrenor al celor de la FCSB s-a supărat după ce “Procurorul” l-a criticat pe Cosmin Contra.

După ce naționala României de fotbal a ratata calificarea direct la Euro 2020, Cornel Dinu l-a criticat în termini duri pe selecționer. Fosta glorie a lui Dinamo consideră că antrenorul nu și-a făcut deloc „temele”.

„S-a dat dovadă de necunoaștere totală a capacității de joc a Suediei. Lucrurile sunt simple când joci cu o echipa care joacă 4-4-2 de 40 de ani. Felul în care a gândit selecționerul a fost total aiurea. A fost o necunoaștere atât a advesarului, cât și a propriei echipe. Deloc nu a gândit componența echipei Contra. Cu un astfel de adversar trebuia să mergi pe jucători care țin mingea, gen Nistor, Alibec, Budescu, Ianis Hagi. Pentru asta îți trebuie o capacitate de analiză creată în timp, cunoaștere, nu e cazul la Contra”, a spus Dinu, la „Digi Sport Special”.

Laurențiu Reghecampf îl apără pe Cosmin Contra

” Eu am spus că au fost prea multe jigniri de la foarte mulți oameni din fotbal. Rezultatele nu sunt cele dorite, dar trebuie să ne uităm împotriva căror echipe am jucat. Nu era imposibil, puteai să te califici, dar, din păcate, nu am reușit. Putem să jignim un doctor chirurg care câștigă mai mult decât mine, ca antrenor? Nu putem. Una e să critici un rezultat, o campanie, sau felul în care joacă echipa, vorbind despre fotbal, nu că trebuie să îi prinzi mâna în ușă, cum a zis Cornel Dinu”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Digi Sport Special.

Naționala României joacă luni un meci doar de palmares cu selecționata Spaniei. În martie urmează play-off-ului Ligii Națiunilor, care reprezintă ultima șansă a românilor pentru a putea câștiga un bilet la turneul final.

Citește și: Cristi Chivu, viață de lux! Cu ce se ocupă fostul căpitan al naționalei!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: