Redactia.ro
Home » Sport » Harlem Gnohere este dorit de mai multe echipe! Cu cine semnează fostul jucător de la FCSB

Harlem Gnohere este dorit de mai multe echipe! Cu cine semnează fostul jucător de la FCSB

Harlem Gnohere, Belgia

Atacantul francez a primit o ofertă de la Royal Excel Mouscron, formație din prima ligă belgiană. Gnohere ar mai fi dorit se pare și de alte echipe.

Potrivit celor de la Le Soir, atacandul și-ar dori să revină în Belgia, iar cei de la Mouscron ar urma să anunțe transferul. A mai jucat în Beglia între 2010 şi 2015, la Excelsior Virton, Sporting Charleroi, Westerlo şi RAEC Mons şi la Mouscron. Harlem Gnohere ar mai fi primit o ofertă și din Polonia de la Legia Varşovia.

Harlem Gnohere a venit în România în urmă cu 5 ani

Gnohere, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în România, în iulie 2015. A semnat un contract pe doi ani cu Dinamo, echipă pentru care a evoluat în 59 de partide oficiale. A marcat 24 de goluri şi a oferit 8 pase de gol. În iarna lui 2017 a semnat cu FCSB, de unde a plecat în luna iunie. După plecarea de la FCSB a început un adevărat război al declarațiilor între atacant și Gigi Becali. Asta, după ce a fost dat afară.

”La FCSB am avut mulți antrenori buni. Reghecampf, Dică, apoi a venit Teja, pe care nu l-am prins foarte mult, dar antrenamentele pe care le făcea erau foarte bune. Teja face lucrurile foarte bine. Pe Bogdan Andone nu îl cunoșteam. Eu m-am operat în acea perioadă, iar el a plecat după două săptămâni. Nu l-am cunoscut ca antrenor. Rednic, Reghecampf și Dică sunt cei mai buni. Nu pot să îi spun numele celui mai enervant antrenor, dar toată lumea știe cine este. Nu a fost corect cu mine”, a fost una dintre declarațiile lui Harlem Gnohere.

Harlem Gnohere a început fotbalul ca junior la AS Cannes şi Troyes AC. În sezonul 2007/2008 a fost cedat în Elveţia, la FC La Tour. După trei sezoane în Elveţia, unde a mai jucat la FC Bulle şi FC UGS Geneva, a ajuns în Belgia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: