Redactia.ro
Home » Sport » Harlem Gnohere a vorbit despre plecarea de la FCSB. “Pe Vintilă nu l-aș numi antrenor”

Harlem Gnohere a vorbit despre plecarea de la FCSB. “Pe Vintilă nu l-aș numi antrenor”

Harlem Gnohere, fcsb, Bogdan Argeş Vintilă,

Atacantul francez a decis să vorbească deschis depre despărțirea de FCSB. Gnohere l-a atacat pe antrenorul Bogdan Vintilă.

Harlem Gnohere s-a despărțit joi seara de FCSB. A acceptat să semneze rezilierea contractului, după ce a fost trimis în șomaj tehnic. Francezul a spus ce l-a deranjat cel mai tare la echipa de care s-a despărțit.

”Toată lumea știe cine face echipa la Steaua, cine decide primul 11, cine face schimbările. Când vii la Steaua, știi la ce să te aștepți. E frustrant, dar n-ai ce să faci, că jucător. Îl apreciez pe Becali, cred că spune adevărul până la un punct, apoi nu-l mai zice. E o persoană pe care o apreciez, totuși”, a spus Gnohere, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Francezul îl acuză pe antrenorul Vintilă

Fotbalistul de 32 de ani îl atacă pe antrenorul Bogdan Vintilă. “Bizonul” a fost deranjat de atitudinea acestuia de când a preluat banca tehnică la FCSB.

„Cu toți antrenorii pe care i-am avut în toți acești ani în România m-am înțeles foarte bine, dar relația cu ultimul antrenor a fost cu adevărat catastrofală….așa-zisul antrenor, pentru că nu el este cel care face totul. Nu l-aș numi antrenor”, a spus Harlem Gnohere la emisiunea Fotbal Club.

Atacantul este dorit de Dinamo

Harlem Gnohere se pare că are deja câteva oferte. Ar fi dorit de Lens și Chateauroux. Fanii lui Dinamo și-ar dori însă să-l vadă din nou în Ștefan cel Mare, mai ales după ce fotbalistul s-a înscris în proiectul DDB. “Bizonul” a jucat pentru Dinamo între 2015-2017 și a marcat 24 de goluri.

”O revenire sinceră în rândurile celor care ți-au dat un nume greu și te-au aclamat, care au știut că n-are cum să-ți fie prea bine ‘dincolo’… Recunoști și tu asta, așa cum și noi recunoaștem că te-am cam fluierat în ultimii ani.
Harlem a înscris din voleu în DDB la fel cum înscria pe vremuri pentru Dinamo: fără preluare, băiat dintr-o bucată”, au scris fanii de la Peluza Cătălin Hîldan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: