Redactia.ro
Home » Sport » Mesajul lui Harlem Gnohere după despărțirea de FCSB

Mesajul lui Harlem Gnohere după despărțirea de FCSB

Harlem Gnohere, gigi becali, anamaria prodan,

Atacantul francez Harlem Gnohere și-a reziliat contractul cu FCSB, joi seara. “Bizonul” a postat o scrisoare emoționantă pe contul de socializare.

Ruptura definitivă dintre francez și FCSB se pare că a avut loc în momentul în care Gigi Becali a decis să-l bage în șomaj tehnic. Revenit în România, după încheierea stării de urgență, atacantul a decis să semneze rezilierea contractului. Gnohere ar trebui să mai primească și o sumă de bani de la Gigi Becali.

“Este adevărat, a semnat. Lui Ghonere aveam să îi mai dau nu știu câți bani. Am scăpat. Eu zic că am reușit o afacere. E bun fotbalist, dar acum venea cu câteva kilograme în plus. Mai dura vreo 2-3 luni până își revenea”, a declarat Becali, la Digi Sport.

Mesajul emoționant al francezului

Gnohere și-a luat adio primtr-o scrisoare poastată pe instagram în care le mulțumește foștilor săi antrenori.

“Aceasta este una dintre cele mai grele scrisori pe care a trebuit să le scriu în viața mea. Fac asta cu mare tristețe pentru că îmi iau rămas bun de la clubul care m-a făcut să joc în cupele europene, un vis de-ale mele. Am petrecut 3 sezoane fantastice la Steaua și m-am bucurat de fiecare minut al șederii mele aici. Laurențiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja, au făcut parte cu toții din experiența mea la club. Au fost o sursă de motivație la fiecare antrenament și la fiecare joc. Sper doar că prin prestațiile mele le-am putut mulțumi măcar puțin pentru încrederea acordată. Voi, suporterii, angajații colegii de echipă, toți cei care ați contribuit la povestea mea, îmi veți rămâne mereu în suflet. Vă mulțumesc mult!”, a scris atacantul.

Anamaria Prodan îl vrea pe Gnohere

Impresarul care a devenit în urmă cu două zile investitor la Hermannstadt, spune că l-ar dori pe francez la echipă.

„I-am spus patronulului ca Gnohere nu are nicio oferta in momentul acesta, el spunand ca vrea sa se dedice familiei, ca sa nu se spuna ca vreau sa il duc eu liber la alta echipa. Probabil nu a mai intrat in vederile antrenorului sau patronului si s-a ajuns la aceasta despartire amiabila. E un super jucator din punctul meu de vedere, eu l-as lua oricând la echipa mea”, a spus Anamaria Prodan pentru ProSport.

“Bizonul” a ajuns la FCSB în 2017. A jucat în 115 partide oficiale și a înscris 51 de goluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: